Η ανακοίνωση του ΠΣ Πηγαϊδακίων για τα όσα έγιναν στους Καλούς Λιμένες

mesaralive.gr  28 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η ανακοίνωση του ΠΣ Πηγαϊδακίων για τα όσα έγιναν στους Καλούς Λιμένες

Κανονικά συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις που εδώ και πολύ καιρό προετοίμαζαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγαϊδακίων για το τριήμερο 27-28 και 29 Ιουνίου με αφορμή τον εορτασμό της γιορτής των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Η χθεσινή ανακοίνωση του συλλόγου, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του mesaralive.gr τόσο για τα πρωινά τεκτενόμενα στον όμορφο παραλιακό οικισμό όσο και για τις εκδηλώσεις που όπως λέει και ο ΠΣ Πηγαϊδακίων συνεχίζονται κανονικά!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται «Προσπαθώντας ο Π.Σ.Πηγαϊδακίων να αποδείξει ότι υπάρχει ανθρωπιά βλέποντας την βοήθεια τόσων επιχειρήσεων και ιδιωτών στην διοργάνωση των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν σήμερα στο Λιμανακι για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ μαζεύοντας λεφτά για την δημιουργία ράμπας ΑΜΕΑ για εύκολη πρόσβαση στην παραλία του οικισμού, αλλά και την στήριξη στο σύλλογο ΑΜΕΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, κάποιοι ως φαίνεται δυσαρεστήθηκαν με αυτή την πρωτοβουλία δημιουργώντας εντάσεις και προβλήματα.

Δυο ιδιοκτήτες εστιατορίων συνελήφθησαν το πρωί και ως ενημερωθήκαμε και κάποιοι κατασκηνωτές, περιστατικά που δεν γνωρίζουμε αν συνδέονται με την καταγγελία που είχε ως θέμα της το όφελος των ιδιωτών από την εκδήλωση και όχι του Συλλόγου.

Δηλώνουμε ως σύλλογος ότι οι 3ημερες εκδηλώσεις εδώ  και μήνες κοινοποιούνται στα ΜΜΕ στην προσωπική μας σελίδα αλλά και στις αρμόδιες αρχές ( λιμεναρχείο – Δήμο Φαιστού - αστυνομία ) ως εκδηλώσεις για καλό σκοπό με την δική μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ διοργάνωση.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν κανονικά».

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  28 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα