Κασσελάκης: Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός

  31 March, 2024 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Κασσελάκης: Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός

«Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στον Alpha και τη Ναταλία Γερμανού. Ο κ. Κασσελάκης απάντησε για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ προκάλεσε τον πρωθυπουργό να «πάμε σε διπλές εκλογές».

Ο ίδιος με φόντο τη διαρροή δεδομένων και τα μαζικά mail της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου σε απόδημους, υποστήριξε πως «δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο των εκλογών».

«Πρέπει να υπάρχει έλεγχος στις εκλογές»

Μιλώντας για την εκλογική διαδικασία που έρχεται και τις συζητήσεις που έχει προκαλέσει η πρότασή του για εποπτεία, είπε: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχει μεγάλος έλεγχος στις εκλογές». «Ξέρουμε ότι έχουν διαρρεύσει στοιχεία εκλογέων του εξωτερικού. Πώς ξέρουμε ότι εν έχουν διαρρεύσει στοιχεία και εκλογέων εσωτερικού; Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο», συνέχισε.

«Να πάμε σε διπλές εκλογές»

Εν συνεχεία, ο κ. Κασσελάκης προκάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε «διπλές εκλογές». «Προκαλώ να πάμε σε διπλές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ανανεωμένος. Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και οι φαντάροι στο στρατόπεδο έχουμε δημιουργήσει ένα κίνημα στην κοινωνία. Για αυτό και προσπαθούν να με αποδομήσουν».«Πρέπει να ξαναζυγιστούμε. Έχει αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει αλλάξει και η κοινωνία». «Είμαι έτοιμος να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Ζήτησε δε αύξηση του μισθού των φαντάρων, ενώ για τα θέματα άμυνας υποστήριξε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε λιγότερες αμυντικές δαπάνες. Βρισκόμαστε σε μια γεωπολιτική συνθήκες που απαιτεί ετοιμότητα. Η πιο φθηνή άμυνα είναι η αποτροπή. Να έχουμε καλύτερο σημείο εκκίνησης στον εξοπλισμό μας. Σίγουρα δε θεωρώ σκόπιμο να στέλνουμε εξοπλισμό που έχουμε χρυσοπληρώσει, στην Ουκρανία. Μπορούμε να βοηθήσουμε με άλλους τρόπους».

«Ούτε τα ξυριστικά σου δε μπορείς να αγοράσεις με 8,60€ που παίρνουν οι φαντάροι».«Τους έλεγα σταματήστε τον πληθυντικό. Συμμετείχα κάθε μέρα σε όλο το πρόγραμμα. Ήταν πολύ θερμό το κλίμα και ευκαιρία για μένα να συναναστραφώ με κόσμο που έχει σταματήσει να ονειρεύεται. Έκανα αγγαρεία ναι, μαγειρεία, λάντζα, βέβαια… ».«Θα ήθελα να πληρώνονται οι φαντάροι τουλάχιστον με 150 ευρώ το μήνα. Να μπορούν να πληρώσουν τα ξυριστικά τους».

Για τον Αλέξη Τσίπρα

«Έχουμε επικοινωνία. Μου έστειλε ευχές. Τον πήραμε και από το στρατόπεδο τηλέφωνο και χάρηκε. Είμαστε καλύτερα από ποτέ. Είναι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκε ανελέητα από την προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει μεγάλες τομές με την κοινωνία. Ο Αλέξης δε μπορεί να έχει ένα σύμβουλο για το ινστιτούτο του»;

Ο ίδιος είπε πως θέλει να πάρει στον ΣΥΡΙΖΑ κάποια στελέχη της ΝΔ, αλλά υποστήριξε πως «δεν μπορώ να σας πω ονόματα».

Για τις Ευρωεκλογές

«Θα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε σηκώσει ανάστημα, έχουμε ανανεωθεί. Στόχος είναι η μεγάλη ανατροπή, όχι η δεύτερη θέση… Πιστεύω ότι η κοινωνία θα μας ανταμείψει».

Για τον Τάιλερ

«Προχωρούν οι προετοιμασίες για το γάμο. Θα γίνει στην Κρήτη» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Και οι δύο έχουμε κουραστεί από αυτά που λέγονται όταν περπατάμε. Όταν έχεις γιαγιάδες και παππούδες που κλαίνε πάνω σου, αν αυτό σημαίνει ότι εμείς θα έχουμε λιγότερη ιδιωτικότητα… Είμαστε αυθεντικοί, δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός που να μας ελέγχει. Μπορούμε να φέρουμε κάποιο αποτέλεσμα στον κόσμο; Αυτό είναι το σημαντικό. Και τότε χαλάλι οι κάμερες».

«Το σπίτι πρέπει να το επιπλώσουμε, να ανακαινίσουμε δυο πραγματάκια, σε δύο μήνες θα μπούμε» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

  31 March, 2024 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα