Καμμένος στην ΚΟ ΑΝΕΛ: Καταψηφίζουμε, αποσύρουμε υπουργούς και συνεχίζουμε

Σαφή γραμμή για την στάση των ΑΝΕΛ μετά τη συμφωνία των Πρεσπών έδωσε ο Πάνος Καμμένος στους βουλευτές του.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, από την οποία απουσίαζαν Κουντουρά και Κουίκ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε ουσιαστικά τον Αλέξη Τσίπρα που δήλωσε χθες στον Alpha ότι ο Καμμένος δεν θα ρίξει την κυβέρνηση.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η «γραμμή» Καμμένου ήταν: Καταψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, αποσύρουμε τους υπουργούς μας και συνεχίζουμε. Εννοώντας προφανώς ότι θα εξακολουθήσει να παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα και άρα δεν θα υποστεί απώλεια δεδηλωμένης.
Στην συνεδρίαση, συζητήθηκαν και οι προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σύμφωνα με πηγές από τους ΑΝΕΛ, οι προτάσεις εγκρίθηκαν ομόφωνα και θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες. Οσο για το θέμα της στάσης των ΑΝΕΛ στο θέμα του συμφώνου Εκκλησίας-Πολιτείας, ο Πάνος Καμμένος έλεγε σε συνομιλητές του, μετά την συνεδρίαση: «Ας αποφασίσει η Εκκλησία πρώτα».
Από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ απουσίαζαν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που βρίσκεται στο Λονδίνο -με αφορμή την έκθεση τουρισμού WTM- και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που είναι στην Κένυα για την προετοιμασία επιχειρηματικής αποστολής.
Πηγή: iefimerida.gr
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Οδηγίες προστασίας πολιτών λόγω καύσωνα
- Nέα καραβιά μεταναστών στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
- «Καρτ ποστάλ» από τον Νότο: Το αδιαχώρητο και σήμερα στην Καταλυκή
- Τυμπάκι: Αποσωληνώθηκε η μικρή Μαριάννα που παρασύρθηκε έξω από το ΠΑΓΝΗ
- 116 αφίξεις μεταναστών σήμερα το πρωί σε Γαύδο και Αγία Γαλήνη