Καλεσμένοι στην Κρήτη οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες

Έλληνες Παραολυμπιονίκες που διακρίθηκαν στην Παραολυμπιάδα του Ρίο, θα βρεθούν στα τέλη Ιανουαρίου καλεσμένοι του Αθλητικού Σωματείου «Η Μεγαλόνησος».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου «Η Μεγαλόνησος συνεδρίασε σε αίθουσα του ξενοδοχείου VANISKO HOTEL στο Γάζι. Τη σύσταση του Δ.Σ. αποτελούν οι: Πρόεδρος Καπελάκης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος Στεφανουδάκης Μανόλης, Γραμματέας Αγιομυργιανάκης Σάββας, Ταμίας Κα Δημητρουλάκη Μαρία. Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων Μαρκάκης Άρης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, καθώς και η οργάνωση υποδοχής και φιλοξενίας Ελλήνων Παραολυμπιονικών που διακρίθηκαν στο Ρίο. Οι σπουδαίου αθλητές αναμένεται να είναι στην Κρήτη στις 27 Ιανουαρίου 2017 καλεσμένοι του Αθλητικού Σωματείου «Η Μεγαλόνησος».
Δείτε επίσης
- Νικητής έναντι της Ντουμπάι στο κατάμεστο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός
- Ήττα για Εθνική 3-1 στη Σκωτία
- Euroleague: Με λυτρωτή Ναν “απέδρασε” απο τη Βιτόρια (HL)
- Για τη 2η νίκη ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός
- Μεγάλες αλλαγές στη Euroleague: Το νέο format που εξετάζεται
Σχετικά άρθρα
- «Συγκομιδή» μεταλλίων από τους Μεσαρίτες Αθλητές στο Πανελλήνιο
- Χρυσός στο Πανελλήνιο στη σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης
- Κάθε χρόνο και καλύτερα…..!!!!! Σάρωσε η Μεγαλόνησος τα μετάλλια
- Γεμάτες μετάλλια και διακρίσεις οι βαλίτσες των Μεσαριτών Αθλητών της Μεγαλονήσου!
- Δυνατό ξεκίνημα για τη Μεγαλόνησο και τους Μεσαρίτες Αθλητές στο Πανελλήνιο