Κ. Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ

mesaralive.gr  23 September, 2015 ΚΟΣΜΟΣ
Κ. Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωση το βράδυ της Τρίτης ο βουλευτής του κόμματος Κυριάκος Μητσοτακης.

Παρών στην κούρσα της διαδοχής για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης, ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της «γαλάζιας» παράταξης.

Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ της ανοικτής εκλογής από την βάση με δικαίωμα συμμετοχής και πολιτών που τώρα δεν είναι μέλη του κόμματος.

Ανέφερε δε ότι καλά έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και άνοιξε το θέμα της διαδοχής προσθέτοντας ότι «θα βγούμε πιο δυνατοί».

Ερωτηθείς για αν ευθύνεται ο Β. Μεϊμαράκης για το αποτέλεσμα των εκλογών ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως «το πρόβλημα είναι πιο βαθύ από το πρόσωπο του αρχηγού.

Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε εξαιρετική προσπάθεια να συγκρατήσει τις δυνάμεις της ΝΔ. Του είμαστε υπόχρεοι και τον ευχαριστούμε για τον αγώνα που έδωσε».

Όπως σημείωσε -μεταξύ άλλων- ο κ. Μητσοτάκης η ΝΔ έχει φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο χρειάζεται ανανέωση ως προς τις αξίες, την εφαρμοσμένη πολιτική και τα πρόσωπα.

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε και μέσω facebook.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ έχει θέσει και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Πηγή: thetoc.gr

 

mesaralive.gr  23 September, 2015 ΚΟΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα