Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους των Μοιρών

Σε παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της καθημερινότητας των πολιτών προχωρά ο Δήμος Φαιστού, με εργασίες ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες σε κεντρικούς δρόμους εντός των Μοιρών.
Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα εκτελεστούν στις οδούς:
Αγίου Γεωργίου, από το ύψος της εισβολής Κόρακα έως το Γυμνάσιο Μοιρών
Αγίου Αντωνίου και παράπλευρες οδοί
Σκουντή
Κουρμούλη, από την παιδική χαρά έως το Κέντρο Υγείας
Παλαμά
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών θα τοποθετηθούν ενημερωτικές πινακίδες και ανακοινώσεις σε κεντρικά σημεία, με τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες εκτέλεσης των εργασιών σε κάθε περιοχή.
Ο Δήμος Φαιστού απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες οχημάτων να αποφεύγουν τη στάθμευση στους δρόμους όπου θα εκτελούνται οι παρεμβάσεις, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις και να προχωρήσουν απρόσκοπτα τα έργα. Παράλληλα, οδηγοί και πεζοί καλούνται να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις σημάνσεις και τις οδηγίες που θα υπάρχουν στα σημεία.
Δείτε επίσης
- “Καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη επίθεση σε βάρος της εργαζομένης στην Υπηρεσία Καθαριότητας”
- TAE Μεσαράς: σύλληψη για ναρκωτικά στον Δ. Φαιστού
- Νέα διάσωση μεταναστών στους Καλούς Λιμένες
- Δήμος Φαιστού: Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της ΠΠ για την Αντιπλημμυρική Περίοδο
- Δήμος Φαιστού: Ευχές του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά