Ξεκίνησε προπονήσεις στο Ντουμπάι ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Σοφία Πλουτινάκη  18 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησε προπονήσεις στο Ντουμπάι ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Φωτο: mesaralive.gr

Χθες αργά το βράδυ έφτασε στο Ντουμπάι ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Ερμιόνη Κυριακάκη και σήμερα ξεκίνησε από νωρίς το πρωί τις προπονήσεις.

Αν και οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 37 βαθμούς, ο Μεσαρίτης Αθλητής προετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση το 9th  Grand – Prix - Fazaa International Athletics Competition που θα διεξαχθεί από 20-23 Μαρτίου όπου είναι και ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που αγωνίζεται. Αμέσως μετά ο Μανώλης θα λάβει μέρος σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση το Sharjah 7rd International Open Athletics Meeting που διεξάγεται 25 – 27 Μαρτίου. Το mesaralive.gr επικοινώνησε με τον Γίγαντα Αθλητή ο οποίος μας είπε «φτάσαμε χθες αργά το βράδυ και σήμερα ξεκίνησα προπονήσεις. Οι υψηλές θερμοκρασίες δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα μιας και φύγαμε από την Άνοιξη και εδώ έχει περίπου 37 βαθμούς,, ωστόσο το παλεύουμε και προετοιμαζόμαστε για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό του αθλητή.  Επίσης :ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να τον στηρίξουν. Οι  εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα του, και ακόμα δύο νέοι  υποστηρικτές του, οι εταιρείες ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

O Μεσαρίτης Παρουμπιονίκης, λίγο πριν φύγει για το Ντουμπάι ευχαρίστησε τους χορηγούς του, τους προπονητές του Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, και τα  μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες, καθώς και τον κόσμο που στον στηρίζει και του δίνει δύναμη και σε αυτό το αθλητικό ταξίδι με το οποίο μάλιστα ξεκινά η αθλητική χρονιά για τον ίδιο.

 

Σοφία Πλουτινάκη  18 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα