Ιστορικά τα ποσοστά προκρατήσεων για την Κρήτη!

mesaralive.gr  01 March, 2017 ΚΟΣΜΟΣOIKONOMIA
Ιστορικά τα ποσοστά προκρατήσεων για την Κρήτη!

Κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τη νέα τουριστική περίοδο στο νησί - Ποιες περιοχές αναμένεται να "τραβήξουν" κόσμο τα επόμενα χρόνια

Με τη νέα τουριστική σεζόν να "ανοίγει" στην Κρήτη ήδη από τις επόμενες ημέρες, οι εκπρόσωποι του κλάδου στο νησί βλέπουν τα μηνύματα να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, κρατώντας ωστόσο και τις απαραίτητες...επιφυλάξεις, για το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αναμένονται στο αεροδρόμιο "Νικος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου στις 17 Μαρτίου, προερχόμενες από τον "παραδοσιακό" πελάτη του νησιού, τη Γερμανία. 

Ήδη, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργο Πελεκανάκη, πολλά ξενοδοχεία έχουν αυξημένες προκρατήσεις και μετα το Πάσχα - το οποίο να θυμίσουμε φέτος εορτάζεται ταυτόχρονα από Ορθόδοξους και Καθολικούς. 
Να σημειωθεί ότι έχουν κλείσει με προκρατήσεις ο Απρίλιος και ο Μάιος, ενώ και ο ερχόμενος Οκτώβριος δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά.

Ο κ. Πελεκανάκης κάνει λόγο για "ιστορικά ποσοστά προκρατήσεων για την Κρήτη" 
Επισημαίνει παράλληλα ότι Ιεράπετρα και Σητεία εμφανίζονται ως οι περιοχές στις οποίες αναμένεται να υπάρξει ανάπτυξη του τουρισμού τα επόμενα δέκα χρόνια. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι, πέρα από τις επισκέψεις ξένων στην περιοχή για διακοπές, πολλοί είναι και οι ενδιαφερόμενοι για να αγοράσουν γη, και μάλιστα αρκετοί έχουν ήδη δεσμεύσει ολόκληρες εκτάσεις. 
Όπως επισημαίνει, ήδη, τα πρώτα επενδυτικά σχέδια ξεκινάνε στην Ιεράπετρα οσονούπω.
Σύμφωνα πάντα με τον κ. Πελεκανάκη, τα ξενοδοχεία ψάχνουν ντόπιο προσωπικό ωστόσο δεν βρίσκουν.
Πηγή: cretalive.gr
 

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  01 March, 2017 ΚΟΣΜΟΣOIKONOMIA