Ιεράπετρα: Τραγικό τέλος για άνδρα που κρεμαστηκε στη σκάλα του σπιτιού του

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ηλικιωμένος άνδρας τα ξημερώματα της Τετάρτης 27/2 στο σπίτι του στην έξοδο της Ιεράπετρας προς Γρα λυγιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, κρεμάστηκε με σχοινί που είχε δέσει σε εξωτερική σκάλα που βρισκόταν στον 1ο όροφο του σπιτιού του, με αποτέλεσμα το σχοινί να σπάσει και ο ηλικιωμένος να βρεθεί με το πρωί απαγχονισμένος αλλά και πεσμένος στην πίσω αυλή του σπιτιού του.
H αλλοδαπή βοηθός που τον φρόντιζε δεν αντιλήφθηκε κάτι κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά το πρωί βρήκε ένα σημείωμα, κατάλαβε ότι κάτι κακό συνέβη και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας αλλά και πλήρωμα του Εκαβ οι οποίοι παρέλαβαν την σορό του.
Η Αστυνομία ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά όπως αρχικά φαίνεται πρόκειται για άλλη μία αυτοκτονία.
Δείτε επίσης
- Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει ανάπτυξη στρατευμάτων στην Ουκρανία
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά σήμερα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου
- Νέα διάσωση μεταναστών ανοιχτά των Καλών Λιμένων
- Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ!
- Super League: Πρεμιέρα με γκέλα για τον ΠΑΟ-Συνέχισαν με νίκες οι Δικέφαλοι (hl)