Ηράκλειο: Την κάλεσε σπίτι του για καφέ και επιχείρησε να τη βιάσει

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 38χρονη καθώς έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από έναν φίλο της. Σύμφωνα με το cretapost, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου ένας 45χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, κάλεσε στο σπίτι του την 38χρονη για να πιουν ένα καφέ.
Η 38χρονη πήγε στις 9 το πρωί στο σπίτι του στην Αμμουδάρα, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να πήραν άγριες διαστάσεις.
Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο 45χρονος κάποια στιγμή την έριξε με βία προς το κρεβάτι του και την έπιασε από το λαιμό ενώ επιχείρησε να την βιάσει.
Εκείνη, ευτυχώς, κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του γλιτώνοντας τα χειρότερα ενώ πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε.
Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο ο οποίος – όπως διαπιστώθηκε – βρίσκεται παράνομα στη χώρα.
Απολογείται την Πέμπτη
Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη – κακουργηματικού βαθμού – για απόπειρα βιασμού.
Στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία κι έτσι αναμένεται αν απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.
Δείτε επίσης
- Καύσωνας: Γιατί τον αποκαλούν «σιωπηλό δολοφόνο» -Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε
- Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε κάνουν πρεμιέρα και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- ΑΣ Αστερουσίων: Να μην πληρώσει η μικρομεσαία αγροτιά τις κομπίνες των απατεώνων
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»
- Βλίτα τσιγαριαστά με κρίταμο, μυζήθρα και τραγανό ξινόχοντρο