Ηράκλειο: 40χρονος προσπάθησε να αποπλανήσει 12χρονη!

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου χειρίζονται με πολλή διακριτικότητα μία νέα υπόθεση που έχει να κάνει με καταγγελία για απόπειρα αποπλάνησης ανήλικης.
Σύμφωνα με όσα γράφει το Creta24, ένας 40χρονος που ζει στο Ηράκλειο και ο οποίος έχει προσαχθεί, φέρεται να προσέγγισε μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο ένα 12χρονο κορίτσι, με το οποίο συνομιλούσε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος φέρεται να έχει στείλει στην ανήλικη άσεμνες φωτογραφίες και να ζητούσε το ίδιο και από το παιδί.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν προκύπτει συνάντηση του 40χρονου με την ανήλικη, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από ειδικούς επιστήμονες.
Οι αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε έρευνα και κατάσχεση των ηλεκτρονικών συσκευών που έχει στην κατοχή του ο άνδρας, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνομιλούσε και με άλλα ανήλικα παιδιά.
Δείτε επίσης
- Καιρός σήμερα: άστατος με υποχώρηση της αφρικανικής σκόνης
- Συνεργασία με την Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ο Κασσελάκης: «Μέτωπο Δικαιοσύνης»
- Σ. Ζαχαράκη: Δεν προβλέπεται αδειοδότηση «Κέντρων Μελέτης» για μαθητές Δημοτικού
- Τράπεζες: Ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ και με κινητό τηλέφωνο
- Ουκρανία: Ευρωπαϊκό τελεσίγραφο που στοχεύει στην μπλόφα του Πούτιν – η στάση της Γερμανίας