Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε ο ένας απ τους εγκαυματίες της έκρηξης στο πλοίο

Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου άφησε ο 30χρονος εγκαυματίας μετά το ατύχημα στο πλοίο. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 30χρονος λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι υπέκυψε στα εγκαύματά του.
Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου άφησε ο 30χρονος εγκαυματίας μετά το ατύχημα στο πλοίο.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 30χρονος λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι υπέκυψε στα εγκαύματά του.
Από την πρώτη στιγμή ο 30χρονος ήταν σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Ωστόσο λίγες ώρες μετά κατέληξε.
Yπενθυμίζεται πως συνολικά είχαν τραυματιστεί 4 άτομα ενώ ένας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τις πληροφορίες να λένε πως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Δείτε επίσης
- Kρήτη: Χωρίς τέλος οι παραβάσεις στους δρόμους
- Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο στην Κρήτη
- Παράταση προθεσμίας αιτήσεων στις προσκλήσεις για θερμοκήπια και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων
- Σήμερα ανακοινώνονται τα ονόματα των 10.000 εκπαιδευτικών που διορίζονται ως μόνιμοι στα σχολεία
- Iδιώτες γιατροί στο ΕΣΥ – Τα τρία μειονεκτήματα
Σχετικά άρθρα
- Ανήλικη εργασία: Σοκαριστική αύξηση 10% στον νομό Ηρακλείου
- Στο Ηρακλειο σήμερα Μητσοτάκης-Ανδρουλάκης
- Σήμερα αποφασίζει το Δικαστικό Συμβούλιο για τους «6» στην υπόθεση αρχαιοκαπηλίας
- Ηράκλειο: Εσπευσμένα στις Βούτες ο Λέκκας μετά τις ανεξήγητες ρηγματώσεις σε σπίτια και δρόμους
- Ευλογιά προβάτων: Το ύποπτο κρούσμα στο Ηράκλειο, τα μέτρα και οι φόβοι