Ημέρα Γκέραρντ!

  20 November, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Ημέρα Γκέραρντ!

Έφτασε η ώρα! Σήμερα στις 6μ.μ στο ''Γεντί Κουλέ'' θα αναβιώσουν ιστορικές στιγμές από παίκτες - σύμβολα της ''χρυσής'' εποχής του Ευγένιου Γκέραρντ και όλοι ευελπιστούν σε ένα γεμάτο γήπεδο!

Όλα έτοιμα για την σημερινή γιορτή. Ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στα ''παιδιά'' του Γκέραρντ και στους φίλους του μεγάλου Ολλανδού προπονητή. 

Η οργάνωση προϊδεάζει σε κάτι όμορφο, ρομαντικό, νοσταλγικό και γεμάτο συγκίνηση, παιχνίδι. Στο γήπεδο που γράφτηκαν μερικές από τις χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΟΦΗ, σήμερα το απόγευμα (6μ.μ) θα αναβιώσει η χρυσή 15ετία του Ευγένιου Γκέραρντ.

Yπενθυμίζουμε, πως η συμβολική τιμή των εισιτηρίων είναι 1€ και τα έσοδα θα διατεθούν στην Εθελοντική Ομάδα “GIVE” και στο Αθλητικό Σωματείο “ΤΑΛΩΣ” . Στιγμές που μας έκαναν υπερήφανους που φορέσαμε αυτή την τιμημένη φανέλα.

''Oφείλουμε να τιμήσουμε τον άνθρωπο ο οποίος, πρώτος ονειρεύτηκε, σχεδίασε και εν τέλει κατάφερε να δημιουργήσει έναν μεγάλο ΟΦΗ'', ήταν μερικές από τις πρώτες προτάσεις των διοργανωτών. Ήρθε η μέρα, αυτό να γίνει πράξη και το Ηράκλειο να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές που βρέθηκαν στα μέρα μας και έναν άνθρωπο που δέθηκε όσο λίγοι με την Κρήτη.

 

cretalive.gr

 

  20 November, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα