Αγία Γαλήνη:Πρεμιέρα απόψε για την...Παπατζού

  25 July, 2020 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Αγία Γαλήνη:Πρεμιέρα απόψε για την...Παπατζού

Η Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης ξαναχτυπά με μια σπαρταριστή κωμωδία

Τα εισιτήρια για τις δύο πρώτες παραστάσεις έχουν εξαντληθεί,ενώ όσοι επιθυμούν να κλείσουν θέση για το ραντεβού του Αθγούστου θα πρέπει να βιαστούν καθώς ο αριθμός των θέσεων,ελέω πανδημίας ,είναι περιορισμένος.

Οι συνετελεστές της παράστασης άλλωστε είχαν ενημερώσει απο την πρώτη στιγμή για τα νέα δεδομένα:

Τηρώντας τις κυβερνητικές οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους και σύμφωνα με την
Α.Π.: ΥΠΠΟΑ/ΓΓΓΣΠ/312359/1536/23/6/2020 ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΩΝ, ΘΕΑΜΑΤΩΝ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ",
σας ενημερώσουμε ότι:
1) Απαιτείται η κράτηση θέσεων λόγω του περιορισμένου αριθμού θεατών ανά παράσταση. Κρατήσεις θέσεων γίνονται είτε τηλεφωνικά στο 6993403099 είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης στο Facebook και στο Messenger.
2) Κρίνεται απαραίτητο η προσέλευση του κοινού να πραγματοποιήθει μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης προς αποφυγή συνωστισμού.
3) Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις 1,5 μέτρου είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή η χρήση της οποίας συστήνεται και κατά τη διάρκεια της παράστασης.
4) Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα.
Σε αυτή την ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αξία του πολιτισμού με προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας και τήρηση των ισχυόντων διατάξεων.
Κλείστε έγκαιρα θέση.
Σας περιμένουμε!!!

Δείτε το βίντεο και γνωρίστε τους συντελεστες της παράστασης

 

  25 July, 2020 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα