
Για άλλη μια φορά, ακάλυπτο από ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Ανωγείων
Ευτυχώς που υπάρχουν γιατροί που ακόμη είναι πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη. Γιατί, αλλιώς, σήμερα θα θρηνούσαμε την απώλεια ενός συνανθρώπου μας. Η άμεση ανταπόκριση των γιατρών του Κέντρου Υγείας Ανωγείων κάλυψε την (για άλλη μια φορά) απουσία ασθενοφόρου.
Όταν χθες το απόγευμα το Κ.Υ. ειδοποιήθηκε για λιποθυμία ανθρώπου στο Περαχώρι, ο γιατρός που εφημέρευε δεν έχασε χρόνο, και αφού πληροφορήθηκε ότι ασθενοφόρο δεν υπήρχε, συνηθισμένος πια στην κατάσταση, ανέβηκε στη μηχανή του και έσπευσε στο σημείο. Ο ασθενής μεταφέρθηκε τελικά με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας για να λάβει την περίθαλψη που είχε ανάγκη.
Όσο για το ασθενοφόρο, κι αυτό φαίνεται πως δεν είναι και σε ιδανική κατάσταση, αφού ... όσο και να πατήσει το γκάζι ο οδηγός, πάνω από 60 δε γράφει το κοντέρ!
Δείτε επίσης
- Ουκρανία: «Φάρσα» η κατάπαυση του πυρός 72 ωρών από τον Πούτιν -Πάνω από 700 επιθέσεις της Ρωσίας
- Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα -Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
- Άκαρπη η πρώτη ψηφοφορία για τον νέο Πάπα - Γιατί υπήρξε καθυστέρηση, πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία
- Σφοδρά πυρά πυροβολικού ανταλλάσσουν Ινδία και Πακιστάν - Τουλάχιστον 34 νεκροί
- Δημοσκόπηση: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι πιθανός εντός πέντε έως 10 ετών»