Η περιπετειώδης ζωοκλοπή που κατέληξε σε κινηματογραφική καταδίωξη

cretalive.gr  26 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Η περιπετειώδης ζωοκλοπή που κατέληξε σε κινηματογραφική καταδίωξη

Έκλεψαν τα πρόβατα συνταξιούχου αστυνομικού σε χωριό του Ηρακλείου, τα φόρτωσαν σε 4χ4 υπό συνθήκες ασφυξίας (κάποια ζώα βρέθηκαν νεκρά), όμως δεν στάθηκαν και πολύ τυχεροί καθώς στην διαδρομή …έπεσαν πάνω σε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

 Αν και ο οδηγός του 4χ4 έκανε επί τόπου στροφή και ανέπτυξε ταχύτητα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη τους μετά από καταδίωξη. Τελικά εντόπισαν το 4χ4 μέσα σε ένα λιόφυτο. Οι δράστες το είχαν βάλει στα πόδια, αφήνοντας πίσω και τα αρνιά, τα οποία έβοσκαν στα χωράφια συμφωνα με το  cretalive.gr.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του αγροτικού, ο οποίος διαμένει σε άλλο χωριό της ενδοχώρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να δηλώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί και δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την εμπλοκή του σε περιστατικό ζωοκλοπής. 

Για την υπόθεση παραπέμφθηκαν στην Δικαιοσύνη δύο αδέλφια και ένα ακόμα άτομο. Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, οι δύο με περιοριστικούς όρους. Στον έναν επιβλήθηκε ο όρος της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, στο δεύτερο επιβλήθηκε καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 2000 ευρώ.

 

cretalive.gr  26 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ