Η Μαρία Μαθιουδάκη Δρουγκάκη υποψήφια με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

https://www.cretalive.gr/  11 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η Μαρία Μαθιουδάκη Δρουγκάκη υποψήφια με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

Στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Στο κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφια η Νηπιαγωγός Μαρία Μαθιουδάκη-Δρουγκάκη που ζει στο Τυμπάκι.

Μητέρα δύο παιδιών, που ασχολείται με ιδιαίτερη αγάπη και υπευθυνότητα με έναν σημαντικό κλάδο που έχει να κάνει με την προσχολική εκπαίδευση, η Μαρία Μαθιουδάκη-Δρουγκάκη, ενδιαφέρεται για τη νέα γενιά, την μόρφωση της και το μέλλον της, το οποίο εξαρτάται και από την αίσθηση ευθύνης όλων μας απέναντι σε αυτά τα παιδιά και το πόσο ελπιδοφόρο θα εξασφαλίσουμε ότι θα είναι το αύριο που τα περιμένει.


Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:


 "Καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στην Παράταξη μας την Μαρία Μαθιουδάκη-Δρουγκάκη, μια άξια συνδημότισσα μας, εργατική και υπεύθυνη, έναν άνθρωπο με μεγάλη ευαισθησία απέναντι στα παιδιά και τη νεότερη γενιά συνδημοτών μας, που είναι έτοιμη να προσφέρει πολλά στον Δήμο Φαιστού, καθώς αγαπά τον τόπο της και θέλει να τον δει να προοδεύει και για λογαριασμό των αυριανών δημοτών και δημοτισσών Φαιστού!".


Όπως ανέφερε η Μαρία Μαθιουδάκη Δρουγκάκη:


 "Στα μάτια των μικρών παιδιών καθρεπτίζεται πάντα η ελπίδα και αυτή την ελπίδα οφείλουμε να τους την επιστρέψουμε ως φροντίδα και μέριμνα, ώστε ο τόπος που θα τους παραδώσουμε να έχει προοπτικές και ποιότητα ζωής τέτοια που θα κρατάει τη νέα γενιά στα μέρη που γεννήθηκε, για να ζήσει, να εργαστεί και να δημιουργήσει εδώ. Η Παράταξη όλων των δημοτών και των δημοτισσών Φαιστού στηρίζεται σε ανθρώπους που θέλουν την αγάπη που νοιώθουν για το δήμο τους να την δείξουν με πράξεις & έργα, προσφέροντας προοπτική ελπίδας για τα παιδιά μας

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

https://www.cretalive.gr/  11 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα