Η κυβέρνηση της Αργεντινής, κατά του Μέσι: «Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη!»

https://www.bnsports.gr/  18 July, 2024 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση της Αργεντινής, κατά του Μέσι: «Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη!»

Από τον σάλο που έχει ξεσπάσει για το ρατσιστικό σύνθημα των διεθνών ποδοσφαιριστών της Αργεντινής, κατά της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, δεν γλύτωσε ούτε ο Λιονέλ Μέσι!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Αργεντινής, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση της χώρας, ζήτησε από τον αρχηγό της εθνικής ομάδας και θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, να απολογηθεί δημοσίως, τονίζοντας πως: «Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Το ίδιο και ο πρόεδρος της AFA. Μας φέρνει ως χώρα σε δύσκολη θέση μετά από τόση δόξα».

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες νωρίτερα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας, είχε προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση-καταγγελία, για ένα σύνθημα που φώναξαν οι παίκτες της Αργεντινής, κατά τη διάρκεια livestream του Έντσο Φερνάντες.

Εκεί ακούστηκαν τα εξής: «Παίζουν για τη Γαλλία, αλλά έρχονται από την Ανγκόλα. Θα τρέχουν καλά. Τους αρέσει να γ… τρανς σαν τον γ… τον Μπαπέ. Η μάνα τους είναι από τη Νιγηρία. Ο πατέρας του είναι από το Καμερούν, αλλά το διαβατήριο γράφει Γάλλος».

Προφανώς, μέσα σε λίγα λεπτά το βίντεο είχε γίνει viral, «άνοιξε» φάκελος γι' αυτό από τη FIFA, πήρε τεράστιες διαστάσεις και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι κυρώσεις προς τους συμμετέχοντες.

www.bnsports.gr
 

 

https://www.bnsports.gr/  18 July, 2024 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα