Η διάκριση της Φασομυτάκης Α.ΑΒΕΕ ως «Πρωταγωνιστή της Ελληνικής Οικονομίας 2022»

https://www.cretalive.gr/  26 July, 2022 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Η διάκριση της Φασομυτάκης Α.ΑΒΕΕ ως «Πρωταγωνιστή της Ελληνικής Οικονομίας 2022»

Το θαλασσινό προϊόν βρήκε τη θέση που του αξίζει στο καθημερινό οικογενειακό τραπέζι.

Μας ταξιδεύει σε γεύσεις του «Ατλαντικού» και αναδεικνύεται σε πρωταθλητή στην ελληνική αγορά!

Η εταιρεία Φασομυτάκης A. ΑΒΕΕ τιμήθηκε στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022», που διοργάνωσε για έβδομη φορά η Direction Business Network, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022.

Η εταιρεία επιβραβεύτηκε ως Greek Business Champions, καθώς ανήκει στις επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατ. ευρώ που κατέγραψαν ταυτόχρονη αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Πρόκειται για μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή, εξαγωγή, επεξεργασία και εμπορία  φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων. 

Με δράση πάνω από 40 χρόνια στον χώρο, στόχος της επιχείρησης ήταν και είναι να βρίσκεται συνεχώς στην καθημερινότητα του κόσμου.

Έχοντας ταξιδέψει και συνεργαστεί με επαγγελματίες του κλάδου σε όλο τον κόσμο, έχει επιτευχθεί η εξαιρετική ποιότητα και προέλευση των πρώτων υλών, δίνοντας στον κόσμο την δυνατότητα να απολαμβάνει προϊόντα που μπορεί να εμπιστευτεί. Η τεχνολογική εξέλιξη του σήμερα βρήκε την επιχείρηση στα χέρια της παρούσας διοίκησης, υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο. Ιωάννη Φασομυτάκη, όπου καθιερώθηκε η συνεχώς επίκαιρη και σύγχρονη λειτουργία της.

Ως αποτέλεσμα του χθες, με επιρροή στο σήμερα, χτίζεται και εξελίσσεται συνεχώς το όραμα του ιδρυτή και η εξέλιξη του από τον σημερινό ηγέτη της επιχείρησης: να έχει το θαλασσινό προϊόν μία θέση στο καθημερινό οικογενειακό τραπέζι.

Ι. Φασομυτάκης: «Εξέλιξη είναι να παραμένεις κοντά στις ανάγκες των ανθρώπων»

Ο κ. Φασομυτάκης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, τονίζει πως «μία επιχείρηση με καθαρά οικογενειακό χαρακτήρα τόσο στις εσωτερικές λειτουργίες, όσο και στις εξωτερικές δράσεις και συναναστροφές της είχε σαν αποτέλεσμα να παραμένει συνεχώς επίκαιρη κάνοντας μόνο ένα πράγμα: να αφουγκράζεται τις ανάγκες του ανθρώπου και να λειτουργεί και να αναπτύσσεται μόνο μέσα από αυτές. Από το 2002 που επίσημα άλλαξε η σύσταση μας, η εταιρία βρίσκεται σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη τάση, με διπλάσιους και τριπλάσιους κύκλους εργασιών από αυτούς που αρχικά στοχεύαμε.»

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

https://www.cretalive.gr/  26 July, 2022 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα