Η Cretan Mill κατακτά και τη Γαλλία - Στο επίκεντρο, στην κορυφαία διεθνή έκθεση

mesaralive.gr  25 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η Cretan Mill κατακτά και τη Γαλλία - Στο επίκεντρο, στην κορυφαία διεθνή έκθεση

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων του κόσμου, στην διεθνή έκθεση “SIAL PARIS 2018” συμμετέχει η Cretan Mill, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον και των Γάλλων με τα κορυφαία προϊόντα της!

Το περίπτερο της εταιρείας που εκπροσωπεί το Ηράκλειο και ειδικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cretan Mill Μιχάλης Αλμπαντάκης, έγιναν αποδέκτες πολλών επισκεπτών, οι οποίοι έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τα προϊόντά της.

Μια παρουσία που επιβεβαίωσε πως η Cretan Mill πρωτοπορεί και συμπεριλαμβάνεται μέσα στις εταιρείες από την Κρήτη που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού και της χώρας μας γενικότερα.

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος και τη σπουδαιότητα της έκθεσης SIAL, αλλά και το πόσο σημαντικά είναι τα οφέλη για το ελαιόλαδο της Κρήτης, για κάθε συμμετέχοντα, αλλά και για τη χώρα που εκπροσωπεί, αρκεί να πληροφορηθεί ότι η εκδήλωση αυτή για τέσσερις μέρες που πραγματοποιείται στο Παρίσι (Εκθεσιακό Κέντρο του Παρισιού, Paris – Nord Villepin ), έφερε στο επίκεντρο το «χρυσό» του νησιού, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για συνεργασίες και συμφωνίες.

Η παρουσία της Cretan Mill στην διοργάνωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών της εταιρείας για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της προβολής του ελαιολάδου στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο

Η έκθεση SIAL 2018 ήταν για μια ακόμη χρονιά, μια υπέροχη εμπειρία για τον κ. Αλμπαντάκη, όπως επισήμανε ο ίδιος. Παρά τη μεγάλη του εμπειρία από τις συνεχείς του παρουσίες σε διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις, ο κ. Αλμπαντάκης τόνισε πως η έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο κολοσσιαίο εκθεσιακό κέντρο του βόρειου Βιλπέντ, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία.

«Η παρουσία της Cretan Mill ήταν πολύ θετική. Ήταν ιδιαίτερα τιμητική και το σπουδαιότερο όλων είναι ότι οι επισκέπτες του περιπτέρου μας, στάθηκαν και έκαναν ιδιαίτερη μνεία στην ποιότητα των προϊόντων μας. Γιατί τα προϊόντα μας, όπως και άλλα ελληνικά προϊόντα πραγματικά ξεχωρίζουν».

Ο κ. Αλμπαντάκης επισήμανε επίσης πως η αγορά της Γαλλίας είναι μια ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις και δη για την αγορά του ελαιολάδου, για αυτό και πρέπει όλοι να συμβάλλουμε ώστε η Ελλάδα μπορεί να διεισδύσει μέσα από τις ελληνικές εξαγωγές στη Γαλλία.

Τέλος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Cretan Mill θα συνεχίσει να έχει δυναμική παρουσία στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις και εκθέσεις, αποτελώντας τον καλύτερο εκπρόσωπο του ελαιολάδου της Κρήτης.

 

mesaralive.gr  25 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα