Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

  15 March, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

Αντιδράσεις προκάλεσε στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο, με το ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν μνήμη… χρυσόψαρου, εξαπολύοντας - παράλληλα - πυρά και για τις εξαγγελλίες του κ. Μητσοτάκη αναφορικά με το ΒΟΑΚ, αλλά και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου:

" Προφανώς κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία νομίζουν πως o  Ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου και προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του με αοριστολογίες και ευχολόγια.

Θυμήθηκε χθες ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του, τα μεγάλα οδικά έργα της Κρήτης, τον ΒΟΑΚ, τον δρόμο της Μεσσαράς, το αεροδρόμιο στο Καστέλι, τον αγροτικό τομέα.

Ξέχασε όμως σκοπίμως να μας πει πως επί των ημερών των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όλα τα μεγάλα ζητήματα καρκινοβατούσαν, τα μεγάλα έργα της Κρήτης παραπέμφθηκαν στις καλένδες, οι δρόμοι καρμανιόλες και τα μισοτελειωμένα έργα ήταν ο κανόνας, το νέο αεροδρόμιο εξαγγέλθηκε από τις μακέτες άπειρες φορές για ψηφοθηρικούς λόγους, η χώρα υποχρεώνεται να επιστρέψει 3 δις για πρόστιμα και ανακτήσεις λόγω παρατυπιών στις επιδοτήσεις, ο αγροτικός τομέας και οι συνεταιρισμοί απαξιώθηκαν.

Νομίζουν πως ο λαός μας ξέχασε πως κυβέρνησαν επί 40 χρόνια τον τόπο.

Η σημερινή κυβέρνηση δρομολογεί το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι, ξεκίνησε η κατασκευή του δρόμου της Μεσσαράς, αναζητείται λύση για τον ΒΟΑΚ  και το 2015 ήταν η πρώτη χρονιά που η Ελλάδα δεν κατέβαλε πρόστιμα για τις αγροτικές επιδοτήσεις.

Οι συγκεντρώσεις με οργανωμένη μετακίνηση κόσμου από κάθε γωνιά της Κρήτης παραπέμπουν σε ξεπερασμένες παλαιοκομματικές πρακτικές. Μάλλον μεταρρύθμιση για τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ σημαίνει επιστροφή στο παρελθόν, ένα παρελθόν που μόνο δεινά σώρευσε στο λαό μας.

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε ενωμένοι τη μεγάλη μάχη για να αλλάξει ο τόπος. Για να βγει η χώρα από την επιτροπεία με την κοινωνία όρθια. Με πραγματική, δίκαιη ανάπτυξη και όχι φούσκες ενός κρατικοδίαιτου ιδιωτικού τομέα με παροχές σε υμετέρους. Με ένα σύγχρονο κράτος δικαίου φιλικό για όλους τους πολίτες και όχι με πελατειακά δίκτυα εξυπηρέτησης.

Μαχόμαστε

Επιμένουμε

Μπορούμε

Προχωράμε Μαζί "

 

neakriti.gr

 

  15 March, 2017 ΚΟΣΜΟΣ