H ανακοίνωση της ΑΛΜ για το Πανελλήνιο στα Χανιά.

mesaralive.gr  23 March, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
H ανακοίνωση της ΑΛΜ για το Πανελλήνιο στα Χανιά.

aothiseas.gr

Στη συμμετοχή των μεσαριτών Ξιφομάχων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Αντρών – Νέων Γυναικών στα Χανιά – για την οποία έχει ήδη γράψει το mesaralive- αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Την Κυριακή στα ομαδικά η Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ έχοντας στη σύνθεση της τους Φουστανάκη Στέλιο,Τσακιράκη Θοδωρή, Πατσιανωτάκη Λάμπη και Γουρλεμάκη Νίκο, βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα της Α.Λ.Ξ.ΧΑΝΙΩΝ την οποία νίκησε με 45-40 και πέρασε στους 4.Εκεί βρήκε την ομάδα του ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ που μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα και ενώ η Μεσσαρίτικη ομάδα προηγούνταν

σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ηττήθηκε 45-41και αποκλείστηκε από το  μεγάλο τελικό. Στο μικρό τελικό η Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ διεκδίκησε και πήρε την  τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο νικώντας την ομάδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ.με 45-30.

Η  τελική κατάταξη στους άντρες:

1η:Ο.ΞΙ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ,

2η:ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,

3η Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ.

Στις Νέες Γυναίκες τώρα η Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ παρατάχθηκε με τις έφηβες  Χαραλαμπάκη Ραφαέλα,Τσακιράκη Ευσεβία και Τσακιράκη Άννα οι οποίες αν και πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση αποκλείστηκαν από την ομάδα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ με 45-41 καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση.

Τελική κατάταξη στις Γυναίκες:

1η:Ο.ΞΙ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ,

2η:ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,

3η  ΙΡΙΔΑ.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ συγχαίρει την Α.Λ.Ξ.ΧΑΝΙΩΝ για την άρτια διοργάνωση την οποία έφερε εις πέρας. Επίσης συγχαίρει τους αθλητές του συλλόγου που για μια ακόμα φορά έκαναν περήφανη τη Μεσσαρά και την ομάδα μας».

 

mesaralive.gr  23 March, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα