Επιτυχιών συνέχεια για την Α.Λ Μεσαράς!

  14 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Επιτυχιών συνέχεια για την Α.Λ Μεσαράς!

Χρυσό ο Γρηγοριάδης, χάλκινο ο Χατζηγεωργίου στα Γιάννενα…

Συνέχεια στις επιτυχίες για τους ξιφομάχους της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς. Αυτή τη φορά η αποστολή επέστρεψε από τα Γιάννενα με το Γιάννη Γρηγοριάδη να σηκώνει το κύπελλο Ελλάδας στο Ξίφος Μονομαχίας έως 17 ετών και το χρυσό μετάλλιο στο στήθος αλλά και το Νίκο Χατζηγεωργίου στο βάθρο με το χάλκινο .
Μεγάλη επιτυχία το Σάββατο στα Γιάννενα στο βαθμολογούμενο κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων έως 17 ετών που διοργάνωση η τοπική ομάδα των Ιωαννίνων με τον Γρηγοριάδη Γιάννη να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου (αλλά και στην πρώτη θέση της γενικής Πανελλήνιας κατάταξης) και το Χατζηγεωργίου Νικόλα στο τρίο σκαλί . Δύο μετάλλια για την ομάδα της Μεσσαράς αλλά και μια εξαιρετική εμφάνιση από τον τρίτο της " παρέας " Μπουχαλάκη Αντρέα (21ος )που δείχνει την δυναμική της μεσσαρίτικης ομάδας.

Την Κυριακή όμως, στην Αθήνα , άλλος ένας αθλητής της ο Ιάσονας Χρονάκης έγινε ο πρώτος αθλητής της ομάδας που συμμετείχε σε αγώνες Σπάθης. Στους Αναπτυξιακούς αγώνες Σπάθης, ο Χρονάκης κατέλαβε την 10η θέση δείχνοντας ότι έχει όλο το μέλλον δικό του να πάει πολύ καλά σε επόμενους αγώνες .

Το Δ.Σ θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές για τις επιδώσεις τους και να ευχαριστήσει την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES για την ασφαλή μετάβαση της αποστολής στο Πειραιά.

 

  14 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ