Η αλήθεια για το ασθενοφόρο του ΚΥ Μοιρών. Μηδέν διακομιδές στο Ηράκλειο σε τρεις μήνες

mesaralive.gr  08 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ
Η αλήθεια για το ασθενοφόρο του ΚΥ Μοιρών. Μηδέν διακομιδές στο Ηράκλειο σε τρεις μήνες

Φωτο: newsonly.gr

Μια είδηση που ανατρέπει τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τη μεταφορά του οδηγού και του ασθενοφόρου του ΚΥ Μοιρών στο ΚΥ Χάρακα.

Είναι ένα επίσημο στοιχείο για το οποίο ενημέρωσε ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης την αντιπροσωπεία του Δήμου Φαιστού, που βρέθηκε στο Ηράκλειο προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουμπλή και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ.Ξάνθο.

Αυτό αναφέρει στο mesaralive.gr ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης που πήγε το Σάββατο στην ΔΥΠΕ με την Αντιδήμαρχο κ. Ελένη Τιτάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Νικολακάκη.

Στόχος ήταν να μεταφερθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας στην περιοχή της Μεσαράς, απευθείας στον Υπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας. 

Στην συνάντηση που είχαν με τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Ηγουμενίδη, οι τόνοι ανέβηκαν - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- για τις ελλείψεις και τα προβλήματα στον Τομέα της Υγείας στη Μεσαρά.

Ωστόσο για το θέμα του ασθενοφόρου, τα στοιχεία που παρουσίασε ο Δυπεάρχης, ήταν αδιάψευστος μάρτυρας ότι το ασθενοφόρο του ΚΥ Μοιρών, το τελευταίο τρίμηνο δεν είχε κάνει ούτε μία διακομιδή ασθενούς στο Ηράκλειο.

Αιτία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι η διαδικασία συνταξιοδότησης στην οποία βρίσκεται ο οδηγός του ασθενοφόρου. 

Μετά από αυτό, η ΔΥΠΕ Κρήτης προχώρησε στην μετακίνησή του στο ΚΥ Χάρακα για να μην έχει ένα ακίνητο όχημα και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στην Ανατολική Μεσαρά, μέχρι να επισκευαστεί το ασθενοφόρο του Χάρακα.

Μάλιστα υπήρξε η δέσμευση ότι μόλις επισκευαστεί το ασθενοφόρο  του ΚΥ Χάρακα, θα επιστρέψει στις Μοίρες.

 

mesaralive.gr  08 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα