
Το τελευταίο διάστημα ο καθηγητής, που έφερε βηματοδότη είχε υποβληθεί σε τραχειοτομία και ζούσε με αναπνευστήρα, ενώ αρκετά είχε ταλαιπωρηθεί και από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.
Η καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια ήταν η αιτία θανάτου του καθηγητή Ιατροδικαστικής Μανόλη Μιχαλοδημητράκη, που έφυγε στα 68 του χρόνια. Ο Μανόλης Μιχαλοδημητράκης αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, που το τελευταίο πεντάμηνο επιδεινώθηκαν με αποτέλεσμα να περάσει δύσκολες μέρες μεταξύ νοσοκομείου, ΜΕΘ και σπιτιού με τη φροντίδα της οικογένειάς του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς το τελευταίο διάστημα ο καθηγητής, που έφερε βηματοδότη είχε υποβληθεί σε τραχειοτομία και ζούσε με αναπνευστήρα, ενώ αρκετά είχε ταλαιπωρηθεί και από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Το σχέδιο Νετανιάχου για πλήρη κατάληψη της Γάζας -Εγκρίθηκε μετά από συνεδρίαση 10 ωρών
- Κίνα: Συναγερμός για τον ιό Chikungunya
- Τι σημαίνει η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους – Η ιστορία πίσω από τη λύση των δύο κρατών
- Νετανιάχου: «χωρίς επιστροφή» το σχέδιο για κατάληψη ολόκληρης της Λωρίδας της Γάζας
- Ρύπανση από πλαστικό: διαπραγματεύσεις στη Γενεύη για παγκόσμια συμφωνία