Η αφιέρωση Λουμπάκη στον αείμνηστο πατέρα του...

  18 February, 2018 ΚΟΣΜΟΣ
Η αφιέρωση Λουμπάκη στον αείμνηστο πατέρα του...

Μία φωτογραφία μαζί του και οι λέξεις "Σ' αγαπάω και μου λείπεις" ήταν τυπωμένες στο μπλουζάκι του ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή της Επισκοπής Ρεθύμνου, Νίκου Λουμπάκη, ως αφιέρωση στον πατέρα του, Ιωσήφ, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή...

Λίγα λεπτά μετά το πρώτο γκολ της ομάδας του στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα, ο Νίκος Λουμπάκης πανηγύρισε με το βλέμμα του στον ουρανό... Οι συμπαίκτες του το αντιλήφθηκαν και έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, ενώ όπως λένε στην Επισκοπή, όλο αυτό το διάστημα έχει δείξει τιτάνια ψυχική αυταπάρνηση παρά τον θρήνο του και στέκεται ογκόλιθος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Μάλιστα, ο Λουμπάκης έγραψε και στην προσωπική του σελίδα, αναρτώντας την σχετική φωτογραφία: "Ας είναι μόνο η αρχή σε αυτά που θέλω να σου χαρίσω.. Ελπίζω να είσαι περήφανος έστω και λίγο εκεί ψηλά !! Σας ευχαριστώ πολύ όλους, συνεχίζουμε όλοι μαζί όπως πάντα..."

Είναι μια συγκινητική στιγμή από ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κρητικού ποδοσφαίρου, που πριν 20 ημέρες περίπου αποχαιρέτησε τον πατέρα του με το εξής μήνυμα: "Εγώ πάντα έτσι θα σε θυμάμαι, με το χαμόγελο και την δύναμη που μας έδινες μέχρι και την τελευταία στιγμή σου. Πλέον ο Θεός σε έχει στην αγκαλιά του, θα μας προσεχεις μαζί Του όλους από κει ψηλά. Όσες λέξεις κ αν γράψω δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω Γι όλα αυτά που μου έμαθες από μικρό παιδί και πάνω απ όλα την ανθρωπιά σου.. Άλλωστε ο Θεός τους καλούς τους θέλει μαζί του ! Καλό ταξίδι Πατέρα !"

 

neakriti.gr

 

  18 February, 2018 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα