Γνωριμία με τα Παραολυμπιακά αγωνίσματα για τους μαθητές της Μεσαράς

  03 June, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Γνωριμία με τα Παραολυμπιακά αγωνίσματα για τους μαθητές της Μεσαράς

Αναλυτικά η ενημέρωση απο τον Σύλλογο Α.με.Α "Το Μέλλον":

Χθες πραγματοποιήθηκε το Παραολυμπιακό  Πανόραμα στο στάδιο Μανώλης Στεφανουδάκης με 250 μαθητές από τα σχολεία της Μεσαρά. Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς  πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις Παραολυμπιακών Αθλημάτων, Ακόντιο, σφαίρα, ποδόσφαιρο τυφλών, ποδήλατο κ.α.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αθλητές με αναπηρία και ο Παραολυμπιονίκης   Μανώλης Στεφανουδάκης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να μιλήσουν μαζί τους.

Την εκδήλωση τίμησαν η Αντιδήμαρχος Βασιλεία Αρμουτάκη, ο Αντιδήμαρχος Κωσταντουλάκης Αντώνης, ο Πρόεδρος Πιτσιδιίων και αντιπρόεδρος της Μονομετοχική Ματάλων Α.Ε. κ. σπιθάκης Κώστας και ο Πρόεδρος τοπικού Μοιρών κ. Κακουλάκης Γιώργος.

Το παραολυμπιακό πανόραμα διοργανώθηκε από το Σύλλογο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ με συνεργασία την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, τον Δήμο Φαιστού, τον σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών και την Μονομετοχική Ματάλων.

Ευχαριστούμε το Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών που για άλλη μια φορά ήταν παρόν στις δράσης του Συλλόγου μας. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να στηθεί η όμορφη εκδήλωση μας.

 

  03 June, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα