“Γιατί η Ελλάδα θα μπορούσε τώρα να θεωρείται ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός στην Ευρώπη”

  01 August, 2020 ΑΡΘΡΑ
“Γιατί η Ελλάδα θα μπορούσε τώρα να θεωρείται ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός στην Ευρώπη”

Γιατί η Ελλάδα θα μπορούσε τώρα να θεωρείται ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός στην Ευρώπη, έχει τίτλο δημοσίευμα του CNN. To CNN περιγράφει την Ελλάδα ως έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό."Εάν αναρωτιέστε πώς έχει επηρεάσει ο κορονοϊός το όνειρο των διακοπών στην Ελλάδα με τον γαλάζιο ουρανό, τις θάλασσες, τον λαμπερό ήλιο και την πιο νόστιμη σαλάτα, που έχετε δοκιμάσει ποτέ- δεν το έχει" αναφέρεται χαρακτηριστικά σε άρθρο του δημοσιεύματος.
Επιπλέον επισημαίνεται πως η Ελλάδα έχει εργαστεί σκληρά για να προσαρμόσει την τουριστική βιομηχανία της στα νέα δεδομένα της πανδημίας. Προς το παρόν αυτό φαίνεται να αποδίδει.Τα ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα και καταστήματα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να αισθανθούν οι επισκέπτες ασφαλείς.
Εν συνεχεία ο συντάκτης του άρθρου αναφέρεται στα κρούσματα που καταγράφονται στη χώρα μας λέγοντας πως,χάρη στο γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί λίγες περιπτώσεις κρουσμάτων, η επίσκεψη αυτή τη στιγμή σε πολλά μέρη της Ελλάδας είναι σαν να βρίσκεται κανείς σε μια χώρα που δεν νόσησε πότε από τον κορονοϊό.
Υπάρχουν οδηγίες αλλά οι όμορφες παραλίες, οι πεντακάθαρες θάλασσες και οι ταβέρνες μπροστά στη θάλασσα εξακολουθούν να σερβίρουν ακόμη την 100% αυθεντική ελληνική χαλάρωση που απαιτείται για να θεραπεύσουν τη «μαυρίλα» του lockdown, προστίθεται στο δημοσίευμα.
Ενώ σχετικά με τους κανόνες υγιεινής που τηρούν οι ξενοδόχοι εν μέσω πανδημίας, το CNN τονίζει πως το προσωπικό των ξενοδοχείων φορά μάσκες ακόμη και εάν τα γάντια και τα πλαστικά προστατευτικά προσώπου είναι άβολα. Το απολυμαντικό χεριών είναι παντού - σε λόμπι ξενοδοχείων, εξωτερικά δωμάτια, εσωτερικά δωμάτια και ακόμη και σε μικρά μπουκάλια στο μπάνιο. Τα τηλεχειριστήρια της τηλεόρασης και του κλιματισμού μερικές φορές τυλίγονται με πλαστικό. Υπάρχει ειδική σήμανση στο δάπεδο για την τήρηση των αποστάσεων των 2 μέτρων , που δεν είναι πάντα εφικτή.
Το έργο των ξενοδόχων και των υπαλλήλων εξακολουθεί να είναι δύσκολο διότι σερβίρουν το πρωινό μεμονωμένα στους επισκέπτες καθώς δεν υπάρχει ο παραδοσιακός μπουφές. Μέτρα προστασίας λαμβάνουν και τα εστιατόρια αλλά και μικρές ταβέρνες που βρίσκονται σε απομακρυσμένα ορεινά χωριά, επισημαίνει ο συντάκτης του άρθρου.

 

  01 August, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα