Γεμιστόρυζο
Για τις μέρες που λιγουρεύεσαι γεμιστά αλλά βαριέσαι να γεμίσεις
Τα πράγματα είναι απλά gingerάκι μου και πίστεψε με όταν σου λέω ότι βρήκες το νέο αγαπημένο σου comfort φαγητό. Βάλε μία κατσαρόλα στο μάτι και φτιάξε το απίθανο γεμιστόρυζο μου, το ρύζι δλδ των γεμιστών, αλλά χωρίς τα γεμιστά! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγα λαχανικά, ρύζι καρολίνα, υπέροχες καλοκαιρινές τριμμένες ντομάτες και λιγότερο από μία ώρα για να το σερβίρεις με μπόλικη φέτα και να το απολαύσεις στο μπαλκόνι σου. Τρώγεται και την επόμενη κατευθείαν από το ψυγείο, κρύο και τέλεια μελωμένο όπως του αξίζει!
Δες ολόκληρη τη συνταγή σε βίντεο εδω
Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 25 λεπτά
Χρόνος αναμονής: 10 λεπτά
Φυλάμε το γεμιστόρυζο καλυμμένο στο ψυγείο για 3 μέρες.
Υλικά
1 συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη (420 γρ.)
1 πιπεριά πράσινη
1 μελιτζάνα
2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
250 γρ. ρύζι καρολίνα
1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
100 ml ελαιόλαδο
850-900 ml νερό
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι