Γέμισε παιδικές φωνές η κεντρική πλατεία του Τυμπακίου

mesaralive.gr  15 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Γέμισε παιδικές φωνές η κεντρική πλατεία του Τυμπακίου

Φώτο: mesaralive

Παιδικές φωνές γέμισε χτές Σάββατο από το πρωί η κεντρική πλατεία του Τυμπακίου, στα πλαίσια της υλοποίησης των δράσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο Σπίτι».

Παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, συνοδευόμενα από τους γονείς τους που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα,  συμμετείχαν σε αυτές τις ενδιαφέρουσες δράσεις, με θέμα «Ήταν Κάποτε Ένα Χέρι…». Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία  να γνωρίσουν το θεατρικό παιχνίδι και να συμμετέχουν σε δράσεις  βιωματικού χαρακτήρα με εικαστικά αποτελέσματα. Οι δράσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού και του  «Βοήθεια στο Σπίτι» υλοποιούνται στο πλαίσιο της πρόληψης για την παιδική κακοποίηση. Μάλιστα μετά το Τυμπάκι, απ΄ όπου έγινε η αρχή, σειρά θα έχουν οι Μοίρες το επόμενο Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία Μοιρών (Δημαρχείο), ενώ το μεθεπόμενο  Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10 π.μ., οι δράσεις θα υλοποιηθούν  στην κεντρική πλατεία Ζαρού.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι μετά την ολοκλήρωση των δράσεων, πραγματοποιείται Εσπερίδα όπου θα υπάρχει ενημέρωση για τα αποτελέσματά τους.

 

mesaralive.gr  15 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα