Φώναζε «Βγάλτε με έξω» - «Πέθαναν» στα γέλια στην κηδεία του (vid)

  14 October, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Φώναζε «Βγάλτε με έξω» - «Πέθαναν» στα γέλια στην κηδεία του (vid)

Ο Ιρλανδός Σέι Μπράντλεϊ πέθανε στις 8 Οκτωβρίου μετά από μακρόχρονη μάχη με ασθένεια και ήθελε να κάνει μία τελευταία πλάκα στους παρευρισκομένους στην κηδεία του, με αποτέλεσμα όλοι να «σκάσουν» σε γέλια και η λύπη να γίνει χαρά.

Ο πρώην στρατιωτικός κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο (12/10) και οι παρευρισκόμενοι έπαθαν αρχικά σοκ, όταν κατά τη διάρκεια της κηδείας ακουγόταν η φωνή του Σέι να λέει «γεια σας, αφήστε με να βγω έξω».

Η φωνή μαζί με χτυπήματα στο φέρετρο συνεχίστηκε ν’ ακούγεται, «που βρίσκομαι. Είναι σκοτεινά εδώ, είναι ο παπάς είναι αυτός που ακούω. Είμαι ο Σέι, είμαι μέσα στο φέρετρο. Όχι δεν είμαι μπροστά σας. Είμαι νεκρός. Γεια σας ξανά, απλά ήθελα να σας αποχαιρετήσω».

Όπως εξήγησε η κόρη του, ο Σέι αποφάσισε να κάνει μία πλάκα σ’ όλους όσους βρέθηκαν στην κηδεία του και ηχογράφησε το μήνυμα πριν πεθάνει, το οποίο ακούστηκε μέσω μικροφώνου.

Οι παρευρισκόμενοι «έσκασαν» στα γέλια. Με την κόρη του να γράφει στο Twitter, «Θα του άρεσε πάρα πολύ το πόσους ανθρώπους έκανε να γελάσουν!!! Ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας».

 

  14 October, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα