
Τι φυτεύουμε… τι καλλιεργούμε …τι τρώμε τον Φεβρουάριο.
Σπέρνουμε:
Σπανάκια, σέσκλα, πράσα. Ξεκινάμε την πρώιμη σπορά λαχανικών όπως ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, αγγούρια, κολοκύθια, για καλλιέργεια σε θερμοκήπιο (σε προστατευμένο και θερμαινόμενο σπορείο στις νότιες πεδινές περιοχές της Ελλάδος).
Φυτεύουμε:
Κρεμμύδια-σκόρδα για ξερά το καλοκαίρι, συμπληρώνουμε μπιζέλια και κουκιά για όψιμη συγκομιδή.
Μεταφύτευουμε:
Μαρούλια, πράσα, αγκινάρες.(Με τις πολλές βροχές αυτό γίνεται κάπως δύσκολα)...
Συγκομιδή:
Λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρίνια, νεράντζια, περγαμότα , μαρούλια, μπρόκολα, κουνουπίδια, χλωρά κρεμμύδια-σκόρδα, ραδίκια, ζοχούς, ρόκα, σπανάκι, σέσκλα, λάπατα, σινάπια, βρούβες, τσουκνίδες, μάραθο, σέλινο.
ΠΗΓΗ: www.ftiaxno.gr
Δείτε επίσης
- Σε καθεστώς ΠΓΕ το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Κρήτη / Kriti»
- Εγκαταλελειμμένα αμπέλια και ελιές στην ύπαιθρο της Κρήτης γιατί δε συμφέρει…
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Απεργία τη Μεγάλη Τετάρτη, ημέρα πληρωμής - Ο προγραμματισμός
- Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους αγρότες: Σε 3 δόσεις οι πληρωμές των συνδεδεμένων ενισχύσεων
- Ελαιόλαδο: Έλεγχος ταυτότητας με… δακτυλικά αποτυπώματα