
Τι φυτεύουμε… τι καλλιεργούμε …τι τρώμε τον Φεβρουάριο.
Σπέρνουμε:
Σπανάκια, σέσκλα, πράσα. Ξεκινάμε την πρώιμη σπορά λαχανικών όπως ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, αγγούρια, κολοκύθια, για καλλιέργεια σε θερμοκήπιο (σε προστατευμένο και θερμαινόμενο σπορείο στις νότιες πεδινές περιοχές της Ελλάδος).
Φυτεύουμε:
Κρεμμύδια-σκόρδα για ξερά το καλοκαίρι, συμπληρώνουμε μπιζέλια και κουκιά για όψιμη συγκομιδή.
Μεταφύτευουμε:
Μαρούλια, πράσα, αγκινάρες.(Με τις πολλές βροχές αυτό γίνεται κάπως δύσκολα)...
Συγκομιδή:
Λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρίνια, νεράντζια, περγαμότα , μαρούλια, μπρόκολα, κουνουπίδια, χλωρά κρεμμύδια-σκόρδα, ραδίκια, ζοχούς, ρόκα, σπανάκι, σέσκλα, λάπατα, σινάπια, βρούβες, τσουκνίδες, μάραθο, σέλινο.
ΠΗΓΗ: www.ftiaxno.gr
Δείτε επίσης
- OΠΕΚΕΠΕ: Ξεκινά το μεγάλο...ξεσκόνισμα απο την ΑΑΔΕ
- Το 50% των βιολογικών στην Κρήτη έπαιρνε επιδότηση παράνομα- αναστολή σε εταιρεία πιστοποίησης
- Eλαιόλαδο: Σε ιστορικό χαμηλό οι τιμές
- Τσιάρας: Πάνω από 49.000 πλαστά πιστοποιητικά και 4.000 αποχωρήσεις από τα βιολογικά σχήματα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: παράταση προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ του 2025