«Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»: Νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Γιάννη Μαθιουδάκη

  29 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»: Νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Γιάννη Μαθιουδάκη

Τρία νέα, πολύ αξιόλογα, ονόματα υποψηφίων ήρθαν να προστεθούν  στον ήδη μεγάλο αριθμό δημοτών και δημοτισσών που θα συμπορευτούν με τη Δημοτική Παράταξη «Φαιστός Συμμαχία Προόδου», με επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο συνένωσης δυνάμεων για την πρόοδο του Δήμου Φαιστού.

Πρόκειται για τους:

–Μανώλη Παπαστεφανάκη του Κυριάκου, Ελεύθερο Επαγγελματία, Υποψήφιο στην Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου,

–Γιώργο Μαυράκη του Ευαγγέλου, Αγροτοκτηνοτρόφο, Υποψήφιο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαγαρικαρίου, της Δημοτικής Ενότητας Τυμπακίου,

-Μανώλη Φανουράκη του Γεωργίου, Υποψήφιο στο Δημοτικό Διαμέρισμα στις Μάκρες της Δημοτικής Ενότητας Ζαρού.

Όπως ανέφερε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός Συμμαχία Προόδου» Γιάννης Μαθιουδάκης: «Καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στην παράταξη μας τρεις δυναμικούς και δραστήριους συνδημότες μας που αγαπάνε και πονάνε τον τόπο τους, οι οποίοι με την συμμετοχή τους δυναμώνουν την κοινή προσπάθεια όλων μας για έναν αναγεννημένο Δήμο Φαιστού, έτοιμο να διεκδικήσει και να κερδίσει το μερίδιο στην ανάπτυξη που δικαιούται, με βάση τα πολλά πλεονεκτήματα και τις απεριόριστες δυνατότητες της περιοχής μας!».

Όπως δήλωσε ο Μανώλης Παπαστεφανάκης «Ζώντας σε έναν από τους καλύτερους Δήμους της χώρας, όπως είναι ο Δήμος Φαιστού όσον αφορά  τα προσόντα του, οι δημότες του θέλουμε επιτέλους να τον δούμε να  αναπτύσσεται και να προοδεύει όπως του αξίζει, χωρίς άλλη χρονοτριβή, στηρίζοντας την τοπική οικονομία, κρατώντας τους νέους στον τόπο μας.

Χαίρομαι πραγματικά για την ευκαιρία που μου δίνεται να συμμετέχω σε αυτή την “Συμμαχία Προόδου” μαζί με όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια».

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μαυράκης «Ο Δήμος μας έχει όλες τις δυνατότητες να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς και από αυτή την κοινή προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς, με τους ανθρώπους της υπαίθρου να μπαίνουν μπροστάρηδες για μια νέα εποχή, πολύπλευρης ανάπτυξης,  στον τόπο μας.

Ο Δήμος Φαιστού μπορεί να γίνει Δήμος πρότυπο, γιατί από τα αγροτοκτηνοτροφικά του προϊόντα μέχρι τις τουριστικές του δυνατότητες ο τόπος μας δεν υστερεί πουθενά. Θέληση χρειάζεται και διάθεση να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε. Είμαστε έτοιμοι να το πράξουμε. Όλοι μαζί με την Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”!».

Όπως δήλωσε ο Μανώλης Φανουράκης «Η νέα γενιά δημοτών Φαιστού δικαιούται να ζει και να απασχολείται επαγγελματικά σε έναν Δήμο με προοπτικές και ποιότητα ζωής σε τέτοιο επίπεδο που να κρατά τους νέους στον τόπο τους και όχι να τους διώχνει για να αναζητούν την τύχη τους αλλού. Ο Δήμος Φαιστού έχει όλες τις δυνατότητες για κάθε είδους ανάπτυξη λόγω της γεωγραφικής του θέσης, των προϊόντων του, της ιστορίας του. Χαίρομαι για την ευκαιρία που μου δίνεται να συμμετέχω στην Παράταξη “Φαιστός Συμμαχία Προόδου” και ευχαριστώ γι αυτό τον Επικεφαλής της, Υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού, Γιάννη Μαθιουδάκη και όλους τους συνδημότες και όλες τις συνδημότισσες που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια». 

 

  29 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα