Ευχές και στήριξη από τον Περιφερειάρχη, την πρώτη μέρα του σχολικού έτους

mesaralive.gr  11 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ευχές και στήριξη από τον Περιφερειάρχη, την πρώτη μέρα του σχολικού έτους

Τη στήριξη του σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην εκπαίδευση εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που συμμετείχε σήμερα σε σχολική εκδήλωση με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Περιφερειάρχης το πρωί επισκέφθηκε το πρώτο δημοτικό σχολείο Αρχανών όπου ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή δύναμη στον διευθυντή Χάρη Καπετανάκη, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.

«Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά να βρει την μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα της Κρήτης στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ούτως ώστε η μάθηση και η γνώση να είναι προσβάσιμες σε κάθε μαθητή» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η Περιφέρεια Κρήτης, τόνισε ο Περιφερειάρχης «κάνει ότι είναι δυνατό, διεκδικώντας και διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες, για την εξέλιξη της νέας σχολικής χρονιάς».

Παράλληλα με τις ευχές του ο Περιφερειάρχης για καλή πρόοδο και καλή δύναμη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, εξέφρασε την συμπαράσταση του στους γονείς  «που καλούνται κάτω από δύσκολες συνθήκες να προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά τους».

 

mesaralive.gr  11 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ