Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Π.Σ Καλαμακίου

  12 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Π.Σ Καλαμακίου

Άλλη μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση,στο πλαίσιο της οποίας έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου

Παρουσιά πλήθους κόσμου,καθώς και της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων τοπικών φορέων, ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου έκοψε χθές την πίτα του ενόψει της νέας χρονιάς στο κέντρο "Η Στροφή", σε ένα όμορφο Σαββατόβραδο με πολύ κέφι,χορό και καλή κρητική μουσική απο το συγκρότημα του Γιάννη Σπινθάκη.

Στον απόηχο της χθεσινής εκδήλωσης δόθηκε στη δημόσιότητα η ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας την εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Φαιστού Κο Νικολιδάκη , τους αντιδημάρχους και όλους τους εκπροσώπους τοπικών φορέων και πολιτιστικών συλλόγων που παραβρέθηκαν.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Κωτσοβολος στις Μοίρες για τη δωρεά ενός αφυγραντήρα invertor 20lt αξίας 270€ που κληρώθηκε στη λαχειοφόρο αγορά και ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Τζαβολακης Γεώργιος.

Επίσης το χρυσοχοειο Δραμουντάνης στην Αγ Βαρβάρα για τη δωρεά ενός γυναικείου ρολογιού αξίας 200€ που κέρδισε ο τυχερός του φλουριου Σπύρος Μπολακης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης :

Κρεοπωλείο "Νικολούδη"
Γαλιανος φούρνος
Εμπόριο φρούτων-μαναβικων "Αμάλθεια" αφοί Χαλκιαδακη.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το συγκρότημα του μοναδικού Γιάννη Σπινθάκη για τη άψογη βραδιά που μας χάρισε.

 

  12 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ