Ετοιμάζεται για τον 3ο Κύκλο της Κυριακάτικης Υπαίθριας Αγοράς ο Δ. Αρχανών Αστερουσίων.

mesaralive.gr  22 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ετοιμάζεται για τον 3ο Κύκλο της Κυριακάτικης Υπαίθριας Αγοράς ο Δ. Αρχανών Αστερουσίων.

Φωτο:ethnos.gr

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων για την υλοποίηση δράσεων προκειμένου να στηριχτεί η παραγωγή, η προβολή και η ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων της περιοχής, όπως είναι η Κυριακάτικη Υπαίθρια Αγορά.

Να σημειωθεί ότι το εγχείρημα αυτό πλαισιώνεται με παράλληλα πολιτιστικά γεγονότα και εκδηλώσεις, προκειμένου να αναδειχτεί περαιτέρω το συνολικό μοναδικό «προϊόν» που διαθέτει ο Δήμος.

Η διοργάνωση του 1ου και του 2ου  κύκλου εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και η προσέλευση του κόσμου, δημοτών και μη, ήταν αρκετά ικανοποιητική αποδεικνύοντας ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη τέτοιου είδους καινοτόμων πρωτοβουλιών.

Μακροπρόθεσμος στόχος του είναι, αυτή η διοργάνωση να καθιερωθεί ως θεσμός και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη ενός συλλογικού σχήματος, που θα αναλάβει την αυτοδιαχείριση του.

 

Και 3ος κύκλος

Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων προετοιμάζεται και για τον 3ο κύκλο εκδηλώσεων στα πλαίσια της Κυριακάτικης Υπαίθριας Αγοράς.

Γι΄ αυτό το λόγο προτίθεται να ενημερώσει τους δημότες του που ενδιαφέρονται, σε ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολιτισμού στο δημαρχείο στα Πεζά  την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 18:30 το απόγευμα.

Όσον αφορά τον 3ο κύκλο εκδηλώσεων, στο πλαίσιο λειτουργίας της Κυριακάτικης Υπαίθριας Αγοράς ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων προγραμματίζει την υλοποίηση τεσσάρων νέων εκδηλώσεων προβολής και ανάδειξης των παραδοσιακών προϊόντων του Δήμου ως εξής :

 - την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου στα Πεζά.

 - την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 στις Αρχάνες (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου- πλησίον κεντρικής πλατείας) και

 - την Κυριακή 07 Ιουνίου στον Πύργο (κεντρική οδός)

 Το ωράριο λειτουργίας της αγοράς θα είναι 09.00 – 16.00

 

mesaralive.gr  22 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα