Ερντογάν: Οι Έλληνες τρόμαξαν από τη «Γαλάζια Πατρίδα»

  07 March, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ερντογάν: Οι Έλληνες τρόμαξαν από τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Προκλητικός και ειρωνικός ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την άσκηση "Γαλάζια Πατρίδα". Οι Έλληνες φέρεται να τρόμαξαν αλλά δεν ήταν άσκηση εναντίον τους, είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Δεν θα κάνουμε ασκήσεις; Είμαστε στρατιωτικός λαός τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος. Εμείς δεν έχουμε φόβο αλλά είμαστε έτοιμοι πάντα.

Άκρως προκλητικός και ειρωνικός εμφανίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι 24TV. Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα», την οποία αποκάλεσε «Γαλάζια Θάλασσα» και έκανε αναφορά στην Ελλάδα λέγοντας… τεχνηέντως πως την τρόμαξαν οι Τούρκοι κομάντος.

«Πραγματοποιήσαμε μια άσκηση την Γαλάζια Θάλασσα. Περίπου 120 πλοία μας συμμετείχαν στην άσκηση και οι Έλληνες φέρεται να τρόμαξαν. Μα εμείς δεν κάναμε την άσκηση εναντίον σας!», είπε ο Ερντογάν σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μανώλη Κωστίδη στον Ελεύθερο Τύπο.

 

Ο Τούρκος πρόεδρος αναρωτήθηκε «μα δεν θα κάνουμε ασκήσεις;», χαρακτηρίζοντας την Τουρκία «στρατιωτικό λαό», που «θα κάνει ασκήσεις στις θάλασσες του».

Κατά τον Ερντογάν, μετά το τέλος της «Γαλάζιας Πατρίδας», οι Έλληνες… «ξύπνησαν» και κάνουν ασκήσεις στα νησιά. «Τώρα ολοκληρώθηκε η άσκηση και ξεκίνησαν οι επισκέψεις στα λιμάνια. Τώρα ξύπνησαν οι Έλληνες και πραγματοποιούν κατά την άποψη τους ασκήσεις στα νησιά. Εμείς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα κάποιο φόβο. Όμως είμαστε έτοιμοι πάντα» τόνισε.

 

  07 March, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα