Έρχονται έλεγχοι για παράνομες συνδέσεις στο Τυμπάκι

Φωτο: radio936.blogspot.gr
Σε ελέγχους προκειμένου να εντοπιστούν οι παραβάτες, που έχουν συνδέσει παράνομα στον βιολογικό, θα προχωρήσει επιτροπή της ΔΕΥΑ Φαιστού.
Η απόφαση πάρθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑ Φαιστού, αφού εκτιμάται ότι αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν συνδέσει παράνομα, χωρίς να έχουν πληρώσει τέλη διακλάδωσης και σύνδεσης.
Μάλιστα αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπής που θα ελέγξει τα φρεάτια σύνδεσης και όπου βρει παράνομες παροχές θα πράξει τα δέοντα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Φαιστού και του Τυμπακίου κ. Μανώλη Στυλιανάκη, «πρόκειται για ανταποδοτικές υπηρεσίες, υπάρχουν οι παροχές της αποχέτευσης, και η ΔΕΥΑΦ πρέπει να εισπράξει για να πληρώσει τον εργολάβο, ωστόσο διαπιστώνεται ότι κάποιοι έχουν συνδέσει παράνομα σπίτια ή μαγαζιά».
Ο κ. Στυλιανάκης επισημαίνει επίσης «όσοι πιθανόν δεν γνωρίζουν ότι για να συνδέσεις πρέπει να πληρώσεις τέλη διακλάδωσης και τέλη σύνδεσης, δηλαδή δεν γνωρίζουν ότι παρανομούν, αλλά και όσοι γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι νόμιμο, καλό θα είναι να περάσουν εγκαίρως από τη ΔΕΥΑΦ για να διευθετήσουν το θέμα.
Μπορούν να πληρώσουν το τέλος διακλάδωσης και το τέλος σύνδεσης να μπει σε επόμενο λογαριασμό ύδρευσης.
Ας διευθετήσουν το θέμα, αφού μετά το Δεκαπενταύγουστο θα γίνουν έλεγχοι και όσoι παρανομούν θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο» αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαιστού.
Δείτε επίσης
- Ο Ιούνιος είναι εδώ!
- Κλειστός ο κεντρικός αύριο στις Μοίρες για το τουρνουά 3x3
- Αρχαιολογικός χώρος Φαιστού: η ύπαρξη απινιδωτή στάθηκε σωτήρια για 70χρονη τουρίστρια
- Βρεφονηπιακός Τυμπακίου: συνεχίζονται οι αντιδράσεις των γονέων για την άσχημη εικόνα του
- Στα … μαχαίρια για τον Κομμό ο Δήμος Φαιστού με την Αρχαιολογία