Επιτυχημένη η εκδήλωση του Κων/νου Κεφαλογιάννη στις Μοίρες

  21 February, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Επιτυχημένη η εκδήλωση του Κων/νου Κεφαλογιάννη στις Μοίρες

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Πολυκέντρο Μοιρών στη Μεσαρά για την μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης με θέμα, «Ελλάδα – Τουρκία: Ανοίγει νέα σελίδα στη σχέση μας», το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου. 

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι καθηγητές κ.κ. Πολύκαρπος Αδαμίδης (Κοινοτικού Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων) και Δημήτρης Ξενάκης (Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης,), οι οποίοι τοποθετήθηκαν στο ερώτημα αν ανοίγεται μία νέα σελίδα στις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας μετά το φονικό σεισμό που έπληξε τη γειτονική χώρα και τη Συρία, σε συνέχεια των ενεργειών εκ μέρους της ελληνικής πλευράς να εκπροσωπηθεί από την ειδική μονάδας διάσωσης της ΕΜΑΚ στις σεισμόπληκτες περιοχές, αλλά και να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες πολίτες.

O συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που συντόνισε ο δημοσιογράφος του ομίλου της Κρήτη TV, Γιώργος Σαχίνης, οι ομιλητές τόνισαν τη νέα συνθήκη όπως αυτή διαμορφώνεται στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής και την ανάγκη οριοθέτησης ενός πλαισίου στο οποίο η τραγωδία να λειτουργήσει ως η αφορμή για μια νέα προσέγγιση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. 

Δείτε εκόνες από την κατάμεστη αίθουσα στο πολυκέντρο Μοιρών

 

  21 February, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα