
Συνελήφθη, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκτονίας και απόπειρα έκρηξης .
Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία 52χρονου, την Τρίτη το βράδυ, άγνωστος δράστης επιχείρησε ανεπιτυχώς να καταστρέψει αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης και στη συνέχεια δηλητηρίασε, με χρήση άγνωστης ουσίας, σαράντα (40) κυψέλες μελισσών, συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ, τις οποίες ο 52χρονος διατηρούσε πλησίον του εν λόγω αποθηκευτικού χώρου.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.300 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδας.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε η εμπλοκή του 51χρονου, στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις, ο οποίος και συνελήφθη.
Η προανάκριση διενεργείται από το Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.
Δείτε επίσης
- Γάζα: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο- το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις
- Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία: Βγήκε το Piri Reis στο Αιγαίο
- Γάζα: Το Ισραήλ «παγώνει» τις επιχειρήσεις μετά το διφορούμενο «ναι» της Χαμάς-Τραμπ:«μεγάλη μέρα»
- Ρωσία-Ουκρανία: Οι δύο χώρες προχώρησαν σε ανταλλαγή 185 αιχμαλώτων πολέμου από κάθε πλευρά
- Η δημοκρατία σε κρίση: Η εμπιστοσύνη στους δημοκρατικούς θεσμούς μειώνεται σε όλο τον κόσμο
Σχετικά άρθρα
- ΤΑΕ Μεσαράς: σύλληψη 26χρονου μετά από έφοδο σε ποιμνιοστάσιο
- Συνελήφθη 35χρονος στη Μεσσαρά για αποστολή μηνυμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο σε ανήλικο
- Χανιά: Συνελήφθη αξιωματικός της ΕΛΑΣ για εκβίαση, δωροληψία
- Ηράκλειο: Σύλληψη 44χρονου για υπόθεση βιασμού ανήλικης
- Μεσαρά: Συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης