Επιχείρηση μεταφοράς των 7 τόνων χασίς από την Αγία Γαλήνη στο Ρέθυμνο (φωτογραφίες)

mesaralive.gr  06 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Επιχείρηση μεταφοράς των 7 τόνων χασίς από την Αγία Γαλήνη στο Ρέθυμνο (φωτογραφίες)

Φωτο: mesaralive.gr

Το mesaralive.gr βρέθηκε από το πρωί στην Αγία Γαλήνη μέχρι και την ολοκλήρωση της φόρτωσης των 7 τόνων χασίς σε φορτηγό και τη μεταφορά τους στο Ρέθυμνο

Μια μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από τις διωκτικές αρχές προκειμένου να μεταφερθούν οι 7 τόνοι χασίς που εντοπίστηκαν σε ρυμουλκό που έπλεε νότια της Κρήτης. Το ρυμουλκό όπως έχει ήδη γράψει το mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) μεταφέρθηκε στην Αγία Γαλήνη για περαιτέρω έλεγχο μιας και ο πρώτος έλεγχος εν πλω δεν έδειξε κάτι το μεμπτό. Οι άντρες ωστόσο της δίωξης ναρκωτικών του λιμενικού σώματος, γνώριζαν πως έπρεπε να γίνει βαθύτερη έρευνα γι΄ αυτό το λόγο και επιστράτευσαν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο που τους πήγε «γραμμή» στα ναρκωτικά.

Η κρυψώνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νότια Κρήτη είχαν φτάσει από την Αθήνα πάνω από 40 αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών του λιμενικού σώματος μαζί και πέντε  βατραχάνθρωποι, που βοήθησαν  στην δύσκολη επιχείρηση που είχε στηθεί τα τελευταία 24ώρα στο θαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης. Το χασίς και «σοκολάτες» ήταν κρυμμένα σε κρυψώνα που δύσκολα μπορούσε κανείς να εντοπίσει. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του mesaralive.gr 7 τόνοι ναρκωτικών βρισκόταν στα αμπάρια του ρυμουλκού τα οποία αμπάρια είχαν κλείσει με ηλεκτροσυγκόλληση.. Πάνω μάλιστα είχαν τοποθετηθεί βαρέλια με νερό και από πάνω σακιά με πιπέρι και καφέ προφανώς για να μην μπορεί το χασίς να εντοπιστεί. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ωστόσο οδήγησε τους άντρες των διωκτικών αρχών στα ναρκωτικά. Στη συνέχεια στήθηκε μια μεγάλη επιχείριση για την φόρτωση του φορτίου του χασίς σε φορτηγά και τη μεταφορά του στο Ρέθυμνο υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας.

 

mesaralive.gr  06 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ