Έπεσαν οι πρώτες ... ξυλιές για τα δημοτικά !

  13 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έπεσαν οι πρώτες ... ξυλιές για τα δημοτικά !

Φωτο: cretalive.gr

Σε γνωστό και ιδιαιτέρως δημοφιλές ψαροχώρι, έπεσαν κιόλας οι πρώτες ψιλές με αφορμή τα δημοτικά !

Είπαμε πως περιμένουμε την πιο ενδιαφέρουσα αλλά και πιο θερμή προεκλογική περίοδο για τα αυτοδιοικητικά... αλλά όχι κι έτσι! Να δηλαδή σε γνωστό και ιδιαιτέρως δημοφιλές ψαροχώρι, έπεσαν κιόλας οι πρώτες ψιλές με αφορμή τα δημοτικά!

Δημοτικός παράγοντας, στη βόρεια ακτογραμμή του Ηρακλείου, που έχει και θέση στο δημοτικό σχήμα,εξέφρασε το ενδιαφέρον του να είναι ξανά υποψήφιος με το νυν δημοτικό σχήμα, αλλά δεν είχε πάρει τη σχετική άδεια από τον πρωτοθείο του. 

Ο οποίος τα πήρε στο... κρανίο όταν πληροφορήθηκε τις προθέσεις του ανιψιού του και με μια χαχαλόβεργα στα χέρια πήγε να δώσει τον πρέποντα λόγο και να κόψει το βήχα στον δημοτικό παράγοντα που ήθελε να ξανακατέβει υποψήφιος χωρίς να ρωτήσει τους μπαρμπάδες και το σόι του! 

Οι ξυλιές πονέσανε κιόλας, έμαθα πως πήγε ως το νοσοκομείο ο δαρείς... αλλά ως εκεί! Μην φανταστείτε πως είχαμε καταγγελίες, μηνύσεις κι αναφορές, όλα μείνανε στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς υπήρξε ταχύτατα σχέδιο σασμού, αλλά βεβαίως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και από το cretalive προφανώς!

Πηγή: cretalive.gr

 

  13 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ