Εντολή Τσίπρα για άμεση αποκατάσταση των ζημιών στην Κρήτη (Βίντεο & Φωτό)

  26 February, 2019 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Εντολή Τσίπρα για άμεση αποκατάσταση των ζημιών στην Κρήτη (Βίντεο & Φωτό)

Τι ανέφερε ο Υπουργός στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

Ευρεία σύσκεψη, παρουσία του Υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, και του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Ταφύλλη, στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, μετά τις καταστροφές που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία. Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι κατά την πρόχειρη ενημέρωση του κ. Σπίρτζη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ο τελευταίος σχολίασε ότι δεν φτάνουν ούτε 100 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών στα Χανιά.

«Εντολή του Πρωθυπουργού είναι να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση τώρα για να προστατευτούν ανθρώπινες ζωές και το συντομότερο, αύριο, που θα έχουμε ύφεση των φαινομένων, θα πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά για να αποκαταστήσουμε τα πάντα», απάντησε ο κ. Σπίρτζης.

Όπως αναφέρθηκε, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει δώσει εντολή να σταλούν έξι στρατιωτικές γέφυρες, προκειμένου να αποκατασταθεί η επικοινωνία με τις πληγείσες περιοχές.

Στην Κρήτη θα βρίσκονται από σήμερα μηχανικοί της Γενικής Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών, με εξειδικευμένες γνώσεις στα γεωτεχνικά προβλήματα και στις αποκαταστάσεις τεχνικών έργων (γεφυροποιία, διαβάσεις κτλ), προκειμένου να ελεγχθεί ο ΒΟΑΚ και το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

 

  26 February, 2019 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα