Εμμανουήλ Μαλεφιτσάκης ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ

  01 October, 2023 ΑΓΓΕΛΙΕΣΑΡΘΡΑ
Εμμανουήλ Μαλεφιτσάκης ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ

Ονομάζομαι Εμμανουήλ Μαλεφιτσάκης, του Ελευθέριου και της Μαρίνας, τριάντα δύο ετών, δημότης του δήμου Φαιστού και είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη τολμάμε μαζί και τον επι κεφαλής Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Ανήκω στη νέα γενιά δημοτών και με όπλα μου το μεράκι, τις σπουδές, τις σύγχρονες ιδέες και το φρέσκο αέρα, ζήτω την εμπιστοσύνη σας στον αγώνα μου αυτόν. Με σπουδές στο τμήμα οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κατέχοντας μεταπτυχιακο τίτλο στη διοίκηση επιχειρήσεων με εξειδίκευση την εφοδιαστική αλυσίδα από το queen margaret university του Λονδίνου, με την παρακολούθηση και τη συμμετοχή μου σε εκθέσεις και συνέδρια για τα αγροτικά προϊόντα και τη διάθεση αυτών με κάθε μέσο στις αγορές, με την δωδεκαετή επαγγελματική μου εμπειρία στην οικογενειακή μας επιχείρηση που εδρεύει στο Τυμπακι, στόχος μου είναι η εκμετάλλευση όλων αυτών των δεξιοτήτων και του δικτύου που έχω κτίσει όλα αυτά τα χρόνια για το όφελος, την ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου και της τοπικής κοινωνίας μας.

Η νέα γενιά οφείλει να δηλώνει το παρόν, οφείλει να προστατεύει και να σέβεται την παρακαταθήκη των προηγούμενων γενιών, αλλα οφείλει ακόμα περισσότερα στις επόμενες γενιές, ούτως ώστε να παραδώσει ένα γόνιμο έδαφος στο οποίο θα μπορέσουν να εξελιχθούν και να κυνηγήσουν και αυτες τα όνειρά τους. Πιστεύω ότι με την έμπειρη παλαιά και με φρέσκιες ιδέες νέα, μαζί οι δυο γενιές θα αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας και με αίσθημα ευθύνης, όχι μόνο θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα, αλλά θα παραδώσουμε και ένα καλύτερο αύριο.

Ως παιδί της νέας γενιάς λοιπόν, δηλώνω το παρόν με όρεξη, φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά και με χαμόγελο, ευγένεια και σεβασμό,ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ, ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, πατάμε γερά στα πόδια μας και προχωράμε παρέα. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου δεν ξεχνάμε να ψηφίσουμε και να στηρίξουμε τον αγώνα αυτόν. Ευχαριστω πολύ από καρδιάς.

 

  01 October, 2023 ΑΓΓΕΛΙΕΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα