Εκτός έδρας νίκη για το Ζαρό

Τα Νέα της Πάνω Ρίζας  21 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Εκτός έδρας νίκη για το Ζαρό

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Ζαρού στην πολύ δύσκολη έδρα του Τυμπακίου, με σκορ 1-2. Μάλιστα,ο Ζαρός βρέθηκε πίσω στο σκορ, με εκτέλεση πέναλτι του Κουρουθιανάκη!

Τα γκολ για την ομάδα του Ζαρού σημείωσαν οι Χαμαλάκης και Φραγκιαδουλάκης (πεν).

Ο Ζαρός έπαιξε κατα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0. Στην αρχή ο Χαμαλάκης με καταπληκτική κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1(32') και λίγα λεπτά αργότερα ο Χριστοφοράκης κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο αρχηγός, Φραγκιαδουλάκης, κάνοντας την ανατροπή (1-2), την λήξη του ημιχρόνου.

Λίγο πριν τη λήξη ο Ζαρός έμεινε με δέκα παίχτες, λόγω αποβολής του κεντρικού. αμυντικού, Χαμαλάκη με κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα!

Ντεμπούτο για τον 15χρονο Βασίλη Ξεκαρδάκη!

ΑΟΤυμπακίου: Κωνσταντουλάκης,Ντισπυράκης (75 Φραγκιαδάκης), Χαλκιαδάκης, Ντρέγκα (60 Κουτεντάκης Τ Μ.), Παπαδομανωλάκης, Ντόκο, Κουρουθιανάκης, Χριστοδουλάκης (85 Μαυρογιαννάκης), Τριάντης, Μαρακομιχελάκης, Κουτεντάκης

Ζαρός :Χατζiδάκης,Γιαννακάκης,Παραθύρας (82' Ζαχαριουδάκης Α. ), Χαμαλάκης, Καραμανιτάκης, Φραγκιαδουλάκης,Χριστοφοράκης (82' Ξεκαρδάκης),Μόντι, Ποτηράκης,(85' Ζωγραφάκης),Αναγνωστάκης (67' Αλμπαντάκης),Καλομοίρης

 

Τα Νέα της Πάνω Ρίζας  21 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ