Έκτακτο - Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Παρατείνονται οι αιτήσεις μέχρι αύριο Τετάρτη

  20 December, 2022 ΑΡΘΡΑ
Έκτακτο - Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Παρατείνονται οι αιτήσεις μέχρι αύριο Τετάρτη

Μέχρι αύριο, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι παίρνουν παράταση από το ΑΣΕΠ οι αιτήσεις συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ειδικής στα εργασιακά θέματα Μαρίας Πλάκα στο proson.gr. 

Η επίσημη ανακοίνωση από την Αρχή

Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Πρόσκληση-Προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ

(Φ.Ε.Κ. 75/τ. Α.Σ.Ε.Π./21.11.2022) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων με πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο), παρατείνεται μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Πρόσκληση/Προκήρυξη (Παράρτημα Γ΄) καθώς και τις οδηγίες που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ την 1.12.2022.

Δεν έχουν οριστικοποιηθεί αιτήσεις

 Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 10.000 αποθηκευμένες αιτήσεις στο ΑΣΕΠ που δεν έχουν οριστικοποιηθεί. 

Ο ρυθμός των αιτήσεων κυλούσε ομαλά την τελευταία εβδομάδα, αλλά χτες το βράδυ παρουσιάστηκε ρεκόρ αιτήσεων και επισκεπτών στο site του ΑΣΕΠ. Πιο συγκεκριμένα, από χτες το απόγευμα μέχρι και σήμερα το πρωί, υποβλήθηκαν σχεδόν 18.000 νέες αιτήσεις. Αποτελέσματα του «συνωστισμού» ήταν η ιστοσελίδα να αντιμετωπίσει προβλήματα από τις 9 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από το ΑΣΕΠ, δεν αποκλείεται οι αιτήσεις να φτάσουν τις 100.000.

Οι ενδιαφερόμενοι σε όλη την Ελλάδα βρίσκουν ολη την ύλη στο πλαίσιο εκπαιδευτικού εξ αποστάσεως και ασύγχρονου προγράμματος εδώ

 

  20 December, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα