Αναζητούν , πυρετωδώς, τους μαθητές στο Ηράκλειο - Τα δρομολόγια για την επιστροφή των παιδιών
Με ενέργειες του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και προκειμένου να δοθεί λύση στην "ομηρία" των μαθητών που ..ξέμειναν στην Κρήτη στο πλαίσιο εκδρομής , λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, δρομολογούνται έκτακτες δωρεάν αεροπορικές πτήσεις για να επιστρέψουν στο σπίτι τους , από το Ηράκλειο και τα Χανιά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretalive.gr, θα πραγματοποιηθούν 5 πτήσεις με την sky express , 3 πτήσεις της Astra και όσες ακόμα απαιτούνται με την Aegean προκειμένου να επιστρέψουν οι μαθητές.
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν το πρωί της Τρίτης από τις 10π.μ από το Ηράκλειο και από τις 2μ.μ από τα Χανιά για τη μεταφορά των παιδιών.
Τον συντονισμό έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και από εκεί μπορούν να ενημερώνονται γονείς και μαθητές.
Στο μεταξύ, γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό και την οργάνωση των παιδιών για την επιστροφή.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Αυξάνεται παγκοσμίως η ζήτηση για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
- Μπ. Νετανιάχου: Ο πόλεμος με τους αντιπάλους του Ισραήλ στην περιοχή δεν τέλειωσε
- Το «τρίγωνο» που ενοχλεί την Άγκυρα: Τι κρύβει η «Νηρηίς» νότια της Κρήτης
- Το Κρεμλίνο αρνείται τις φήμες ότι ο Λαβρόφ έχει πέσει σε δυσμένεια
- EE: «σοβαρή» και «ανησυχητική οπισθοδρόμηση» της Τουρκίας σε δίκαιο και δικαιώματα





