Εκλογές 2023: Την Παρασκευή ανακοινώνoνται τα ψηφοδέλτια Επικρατείας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

  27 April, 2023 ΑΡΘΡΑ
Εκλογές 2023: Την Παρασκευή ανακοινώνoνται τα ψηφοδέλτια Επικρατείας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Αύριο Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσουν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, αύριο θα προχωρήσει σε ανακοίνωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ στην ίδια κίνηση πρόκειται να προχωρήσει και ο Αλέξης Τσίπρας, όπως έγινε γνωστό από την Κουμουνδούρου.

Ειδικότερα, κατά την ενημέρωση, ο Άκης Σκέρτσος υπογράμμισε σε ό,τι αφορά το debate πως «επιθυμούμε και βλέπουμε τη χρησιμότητα για ένα debate 6 κομμάτων ώστε να καταδειχθούν οι συγκλίσεις και οι αποκλίσεις».

Σχετικά το κόμμα Κασιδιάρη, ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι «η ΝΔ θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να κρατήσουμε τις εγκληματικές οργανώσεις έξω από τη Βουλή» ενώ παράλληλα επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα: Το αφήγημα περί προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας κατέρρευσε πριν καλά καλά ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.

Με το κυβερνητικό πρόγραμμα των 46 δισ. ευρώ και της κρατικοποίησης τραπεζών και εταιρειών ενέργειας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανάγκη το σύστημα ‘’Δήμητρα’’ του κ. Βαρουφάκη για να τινάξει τα πάντα στον αέρα». «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε 7 δισ. πρόσθετους φόρους, ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε 50 φόρους και αφαίρεσε αυτά τα 7 δισ. ευρώ». Έχουμε αύξηση του ΑΕΠ της χώρας κατά 29 δισ. ευρώ, από εκεί έρχονται τα έσοδα», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Αύριο οι ανακοινώσεις και από ΣΥΡΙΖΑ 

Όπως έκανε γνωστό το κόμμα της Κουμουνδούρου, αύριο Παρασκευή και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα δώσει στη δημοσιότητα το κυβερνητικό του πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιάσει το «συμβόλαιο για την αλλαγή», σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  27 April, 2023 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα