Εκλεψε και φέτος τις εντυπώσεις το Καστρινό Καρναβάλι

  20 February, 2023 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Εκλεψε και φέτος τις εντυπώσεις το Καστρινό Καρναβάλι

Ξεφάντωσε χθες το Ηράκλειο στους ρυθμούς του Βασιλιά Καρνάβαλου καθώς ήταν χιλιάδες αυτοί που συμμετείχαν μαζικά στο Καστρινό Καρναβάλι το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Από το λιμάνι στην πλατεία των 18 Άγγλων και  όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γέμισαν καρναβαλιστές που σκόρπισαν χαρά, ζωντάνια και γέλιο με τις ευρηματικές μεταμφιέσεις τα πειράγματα και το κέφι τους.

[Καστρινό Καρναβάλι: Οι Ηρακλειώτες γλέντησαν με την ψυχή τους] Σε όλους τους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης δημιουργήθηκε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο από χιλιάδες συμπολίτες μας που με σύμμαχο τον καλό καιρό έσπευσαν να παρακολουθήσουν το υπερθέαμα. Στο Καστρινό Καρναβάλι που άνοιξε με τους ξυλοπόδαρους, συμμετείχαν 3,5 χιλιάδες καρναβαλιστές από τα Μάλλια, όπως και ομάδες από τα ΚΕΠΑ του Δήμου μονάδες προσχολικής αγωγής, πρόσκοποι, σχολεία, αθλητικές ομάδες, επιχειρήσεις…

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Ρένα Παπαδάκη- Σκαλίδη, η οποία οργάνωσε τη δραστηριότητα με δηλώσεις της στην «Π» δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης που έδωσε χαρά σε χιλιάδες συμπολίτες μας που την παρακολούθησαν.

Η ίδια εξηγεί ότι μετά από δύο χρόνια πανδημίας και εγκλεισμού ο κόσμος βγήκε ξανά να γιορτάσει τις απόκριες και αυτό αποδεικνύει πόσο μεγάλη ανάγκη είχε να χαρεί και να απολαύσει ευχάριστες στιγμές που θα τον αποφορτίσουν από την πιεστική και δύσκολη καθημερινότητα. Σύμμαχος μας ήταν ο καλός καιρός που βοήθησε τον κόσμο να κατέβει στο κέντρο και να συμμετέχει μαζικά σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της χαράς και του κεφιού.

 

  20 February, 2023 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα