Εκδήλωση για τη Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης στις Μοίρες

mesaralive.gr  25 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Εκδήλωση για τη Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης στις Μοίρες

Ενημερωτική Εκδήλωση για τη Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης – Αγροδιατροφικός Τομέας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου στις Μοίρες.

Στη σχετική πρόσκληση αναφέρεται «Σας προσκαλούμε σε  συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολύκεντρου Μοιρών, Δήμου Φαιστού, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης (RIS3Crete) στον Αγροδιατροφικό Τομέα.

Σκοπός της συνάντησης είναι  η ενημέρωση των εμπλεκόμενων επιχειρηματιών του Αγροδιατροφικού τομέα ώστε μέσα από την διαδικασία της διαβούλευσης και της επιχειρηματικής ανακάλυψης να αναδειχθούν οι καινοτόμες ιδέες  με δυνατότητες επιχειρηματικής αξιοποίησης, που θα ενισχύσουν και θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων φυτικής – ζωικής παραγωγής και των τροφίμων διεθνείς αγορές.

H πλατφόρμα του Αγροδιατροφικού Τομέα για τον Α’ κύκλο διαβούλευσης, εστιάζει καταρχήν στα προϊόντα: ελαιόλαδο, γαλακτοκομικά, κηπευτικά, αμπελο-οινικά, στους εξής τομείς:

  1. Έξυπνη Γεωργία – Κτηνοτροφία
  2. Φιλοπεριβαλλοντική Γεωργία – Κτηνοτροφία & Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή
  3. Ιχνηλασιμότητα και Ασφάλεια Τροφίμων στον Αγροδιατροφικό τομέα
  4. Κυκλική Οικονομία

Για πληρέστερη ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης: http://ris3.crete.gov.gr/

E-mail Αγροδιατροφικού Τομέα: [email protected]

 

mesaralive.gr  25 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα